ΠΑΕ ΑΕΚ: «Η μεγάλη ημέρα έφτασε»

13:10 | 14/05/2023

Με ανάρτηση στο Instagram, η ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί τους φιλάθλους της ομάδας, να επιδείξουν κόσμια συμπεριφορά στην αποψινή (20:00) φιέστα-τίτλου, με αντίπαλο την ομάδα του Βόλου, στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των play offs για την Super League.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέϊδα, χρειάζεται έναν βαθμό για να κατακτήσει τον τίτλο και η σχετική ανάρτηση των διοικούντων την ΠΑΕ, έχει ως εξής:

«Η μεγάλη μέρα έφτασε, η μεγάλη βραδιά μας περιμένει. Η δική μας μέρα, η δική μας βραδιά. Που θα επισφραγίσει μια σεζόν ανεπανάληπτη, ένα... αληθινό παραμύθι που ζήσαμε όλοι μαζί. Η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα μπαίνει στο γήπεδο, στον αγωνιστικό χώρο της OPAP Arena απόψε για να πάρει αυτό που της ανήκει δικαιωματικά. Και θα το πάρει.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί φαίνεται πως έχει μεγάλη απήχηση η προσπάθεια που γίνεται τα τελευταια 24ωρα για να κατανοήσουν οι πάντες πόσο σημαντικό είναι απόψε οι πρωταγωνιστές να είναι μπροστά, να μην επισκιάσει καμιά ανώριμη κι ανεύθυνση συμπεριφορά το μεγαλείο και την ευτυχία τους. Είμαστε βέβαιοι πως ο καθένας από τους δεκάδες χιλιάδες «κιτρινόμαυρους» οπαδούς που θα είναι απόψε στην κερκίδα το έχει καταλάβει. Κι όλοι μαζί θα βοηθήσουν για να μείνει αυτή η βραδιά στην ιστορία απ' όλες τις πλευρές.

Ελάτε όσο νωρίτερα μπορείτε στο γήπεδο, για να μειώσουμε στο ελάχιστο δυνατό την όποια πιθανή ταλαιπωρία. Στηρίξτε με όλο σας το είναι την μεγάλη προσπάθεια της ομάδας μας και του προπονητή μας, να «κλειδώσουν» τον πρωταθληματικό τίτλο. Προστατέψτε την ομάδα με την συμπεριφορά σας, τόσο κατά την διάρκεια, όσο και μετά το τέλος του αγώνα. Για μια τελευταία φορά θυμίζουμε: Η θέση μας είναι στην κερκίδα, ο αγωνιστικός χώρος ανήκει στους πρωταγωνιστές, στους ήρωες μας και πριν και κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα. Με αυτόν τον τρόπο θα το ζήσουμε σε όλο του το μεγαλείο και με αυτόν τον τρόπο θα περάσει εκκωφαντικό το μήνυμα της ΑΕΚ προς όλους όσοι θα παρακολουθούν από τους τηλεοπτικους τους δέκτες».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.