ΠΑΕ ΟΦΗ: «Πάρε τη θέση σου στην ομαδική φωτογράφιση του ΟΦΗ!»

17:32 | 22/09/2022

Για πρώτη φορά ελληνική ομάδα δίνει την ευκαιρία σε φιλάθλους να πάρουν μέρος στην επίσημη φωτογράφιση.

Η συγκεκριμένη δράση του ΟΦΗ επί της ουσίας είναι μια επιπλέον παροχή για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας και αποτελεί συνέχεια των όσων έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα (διαφορετική οικονομική πολιτική στα εισιτήρια, η δράση με το σύνθημα στο πούλμαν, τα ταξίδια των φιλάθλων με το τσάρτερ της ομάδας).

Αξίζει να σημειωθεί πως συνολικά τέσσερις φίλαθλοι θα συμμετέχουν. Δύο ενήλικες (άνδρας και γυναίκα) και δύο παιδιά (αγόρι - κορίτσι) μετά από κλήρωση.

Η ανακοίνωση:

Ο 12ος παίκτης του ΟΦΗ είσαι ΕΣΥ και φέτος συμμετέχεις στην επίσημη ομαδική φωτογράφιση της ομάδας μας!

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 δίνει την ευκαιρία σε τέσσερεις (4) τυχερούς κατόχους εισιτηρίου διαρκείας της σεζόν 2022-23 (δύο ενήλικες & δύο παιδιά), να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία! Να ντυθούν στα «ασπρόμαυρα» και να λάβουν μέρος, μαζί με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, στην επίσημη φωτογράφιση της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.

Οι τέσσερεις τυχεροί (δύο κάτοχοι κανονικού και δύο παιδικού εισιτηρίου διαρκείας) θα αναδειχθούν έπειτα από κλήρωση, στην οποία θα συμμετέχουν ΟΛΟΙ όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας ως την Τρίτη 27/9/22.

‼️ Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη (28/9) και οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.