Πάει για σούπερ προσθήκη η Ζενίτ

14:13 | 23/06/2021

Πρόταση στον Μάθιου Ντελαβεντόβα των Καβαλίερς φέρεται να έχει κάνει η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, σύμφωνα με τον Τύπο της Ρωσίας!

Την πρόθεση να φέρει στην Ευρώπη έναν πρωταθλητή ΝΒΑ έχει η Ζενίτ!

Όπως αποκάλυψε η «Sport Express», η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης φέρεται να έχει κάνει κρούση στον Μάθιου Ντελαβεντόβα!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Αυστραλός γκαρντ των Καβαλίερς παρουσιάζεται θετικός να αφήσει το ΝΒΑ και να μετακομίσει στην ήπειρό μας, εφόσον του γίνει πρόταση για συμβόλαιο ύψους 1,5 εκατ. δολαρίων.

Ο 30χρονος γκαρντ αγωνίζεται από το 2013 στον «μαγικό κόσμο», έχοντας φορέσει τη φανέλα των Καβς και των Μπακς. Αποκορύφωμα φυσικά στην καριέρα του ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2016 με την ομάδα του Κλίβελαντ, ως συμπαίκτης του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Στο πρόσωπο του βετεράνου γκαρντ, οι άνθρωποι της Ζενίτ εκτιμούν πως είναι η καλύτερη δυνατή για την αντικατάσταση του Κέβιν Πάνγκος, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει πως αυτό το καλοκαίρι έχει θέσει ως προτεραιότητα το ΝΒΑ, ενώ κυκλοφορούν οι φήμες ότι έχει συμφωνήσει προφορικά με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Από ‘κει και πέρα, η φετινή σεζόν δεν ήταν και η καλύτερη για τον Αυστραλό, καθώς λόγω των τραυματισμών μέτρησε μόλις 13 ματς με τους Καβαλίερς.

Πηγή: sport-fm.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.