Πάει «θωρακισμένος» στην Τούμπα

08:30 | 03/01/2024

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει απόψε τον ΠΑΟΚ (20:00) κι ο Πέπε Μελ έχει πάρει τα μέτρα του.

Επιστροφή στη δράση για τον ΟΦΗ, ο οποίος μπαίνει στη νέα χρονιά με μία δύσκολη κι απαιτητική αναμέτρηση. Απόψε στις 20:00 ο Ομιλος φιλοξενείται στην άδεια, λόγω των κυβερνητικών μέτρων, Τούμπα από τον ΠΑΟΚ για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο ΟΦΗ μετράει τρεις νίκες στο εφετινό πρωτάθλημα και η μία από αυτή είναι απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά, τον οποίο είχε νικήσει στον πρώτο γύρο με 1-0 στο «Γεντί Κουλέ».

Από τότε βέβαια άλλαξαν πολλά. Ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ η Κρητική ομάδα πήρε την κάτω βόλτα και βρίσκεται στην 9η θέση με 15 βαθμούς.

Άλλαξαν φυσικά και τα πρόσωπα, αφού ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ με νέο προπονητή, τον Πέπε Μελ, ο οποίος θα δώσει τον τρίτο του αγώνα στον Κρητικό πάγκο. Μέχρι τώρα έχει δύο ήττες και 0-3 τέρματα και πάει στην Τούμπα για να πετύχει ό,τι καλύτερο μπορεί που έτσι κι αλλιώς, βάσει κατάστασης, θα είναι υπέρβαση.

Ο Ισπανός προπονητής δεν θα αλλάξει τα αγωνιστικά του «πιστεύω», δεν θα παρατάξει τον ΟΦΗ για να κλειστεί στην άμυνά του, ωστόσο το πάθημα με τον Αστέρα Τρίπολης έγινε μάθημα και φαίνεται πως αυτή τη φορά δεν θα αφήσει απροστάτευτο το κέντρο εξ ου η πρόθεσή του να ξεκινήσει στα χαφ τους Μεγιάδο και Μπάκιτς.

Ο 60χρονος τεχνικός του Ομίλου θέλει μία καλύτερη εικόνα στο ανασταλτικό κομμάτι απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος και έτσι προτίθεται να «θωρακίσει» τη μεσαία γραμμή για να δυσκολέψει τη δημιουργία των γηπεδούχων και να μη τους δώσει κενούς χώρους, όπως έγινε στο (καταστροφικό) παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο Ηράκλειο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.