Παγκόσμιο σοκ από την ομολογία του παιδοκτόνου ποδοσφαιριστή

09:17 | 13/05/2020

​Τον γύρο του κόσμου , λαμβάνοντας θέση στα κορυφαία ΜΜΕ, κάνει η ομολογία του Τούρκου ποδοσφαιριστή της Μπούρσα Γιλντιρίμσπορ, Τζεβχέρ Τοκτάς, ότι σκότωσε των πεντάχρονο γιο του, που είχε πιθανώς νοσήσει από τον κορωνοϊό, στο νοσοκομείο επειδή «δεν τον αγαπούσε»

Eίναι μια είδηση που δύσκολα μπορείς να πιστέψεις, να χωνέψεις. Ένας πατέρας να σκοτώσει τον γιο του. Τα εξοργιστικά νέα έφτασαν χθες στα πρακτορεία, όπου και έγινε γνωστό ότι ο Τζεβχέρ Τοκτάς, ποδοσφαιριστής της Μπούρσα Γιλντιρίμ Σπορ (5ης κατηγορίας) ομολόγησε ότι σκότωσε τον πέντε ετών γιο του.

Σε όλα τα ΜΜΕ του κόσμου κυριαρχεί η είδηση, η οποία έχει προκαλέσει θλίψη και παράλληλα αγανάκτηση για τον Τοκτάς.

Ο ποδοσφαιριστής της Μπούρσα Γιλντιρίμ που αγωνίζεται στις τοπικές κατηγορίες, ομολόγησε την πράξη του και προκάλεσε σοκ στην τουρκική κοινωνία. Θυμίζουμε ότι ο μόλις 5χρονών γιος του είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο στις 23 Απριλίου με υψηλό πυρετό και συμπτώματα του κορωνοϊού. Ο μικρός Κασίμ είχε υψηλό πυρετό και δυσκολίες στην αναπνοή και το αγόρι και ο πατέρας τέθηκαν μαζί σε καραντίνα καθώς οι γιατροί φοβόντουσαν μόλυνση από κορωνοϊό.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός, λέγεται ότι πήγε στην αστυνομία 11 ημέρες μετά το θάνατο του γιου του , πιστεύοντας οι γιατροί ότι προήλθε από φυσικά αίτια, και ομολόγησε: «Έβαλα ένα μαξιλάρι στο κεφάλι του γιου μου, ο οποίος ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα. Πίεσα για 15 λεπτά χωρίς να σταματήσω. Ο γιος μου άντεξε για λίγο. Όταν σταμάτησε να κινείται, έβγαλα το μαξιλάρι. Μετά φώναξα τους γιατρούς για να μην υποπτευτούν τίποτα. Ποτέ δεν ήθελα τον μικρό μου γιο, από τότε που γεννήθηκε. Δεν ξέρω γιατί δεν τον αγαπούσα. Ο μοναδικός λόγος που τον σκότωσα ήταν ότι δεν τον ήθελα. Δεν έχω κανένα ψυχολογικό πρόβλημα», ομολόγησε ο Τοκτάς, που έχει παίξει στην Super Lig της Τουρκίας.

Φυσικά, η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψή του., θα δικαστεί και αντιμετωπίσει ισόβια ποινή φυλάκισης. Οι αρχές διέταξαν την εκταφή του Κασίμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τούρκος ποδοσφαιριστής ομολόγησε ότι σκότωσε τον γιο του που είχε κορωνοϊό!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.