Παγκρήτιο... 2019: Με ηλεκτροπληξία κινδύνευαν οι δημοσιογράφοι!

SMS
19:03 | 08/01/2019

Απαράδεκτες συνθήκες, λόγω καιρικών συνθηκών, στο Παγκρήτιο!

Κάτω από δυσμενείς συνθήκες αναγκάστηκαν να εργαστούν οι δημοσιογράφοι στο Παγκρήτιο, για να καλύψουν την αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον ΟΦΗ για τη φάση των 16 του Κυπέλλου.

Η κακοκαιρία έκανε τραγική την κατάσταση στα δημοσιογραφικά, τα οποία δεν προστατεύονται και είναι έρμαια των καιρικών συνθηκών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γεμίσουν νερά και φυσικά να αποτελεί κίνδυνο η χρήση τους από τους δημοσιογράφους.

Εκτός αυτού, τα μπουθ δεν επαρκούσαν για όλους τους δημοσιογράφους, αφού χρησιμοποιήθηκαν και από τους δημοσιογράφους του ΟΤΕ TV που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου. Ετσι, πολλοί εκπρόσωποι του Τύπου αναγκάστηκαν να στριμωχτούν για να μπορέσουν να δουν τον αγώνα δίχως να έχουν στη διάθεσή τους έστω τα απαραίτητα.

Προς τιμήν τους, οι άνθρωποι του Εργοτέλη έκαναν ό,τι μπορούσαν για να εξυπηρετήσουν τους ρεπόρτερ.

Το μόνο παρήγορο σε όλο αυτό είναι ότι οι επικείμενες εργασίες στο Παγκρήτιο για να χρησιμοποιηθεί ως έδρα της Εθνικής ποδοσφαίρου θα βελτιώσουν την κατάσταση. Μέχρι τότε, όμως, ένα από τα πιο νέα γήπεδα της Ελλάδας θα συνεχίσει να ταλαιπωρεί τους εκπροσώπους του Τύπου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.