Προς ματαίωση το φιλικό αστέρων στο Παγκρήτιο!

SMS

Όπως όλα δείχνουν, το προγραμματισμένο φιλικό στο Παγκρήτιο (15/05), ανάμεσα σε Legends της Εθνικής Ελλάδας και παλαίμαχους από την Ευρώπη, αναβάλλεται λόγω της προεκλογικής ομιλίας του Κ. Μητσοτάκη στο Ηράκλειο και μάλιστα μοιάζει πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί

Όπως είχε ανακοινωθεί από την ΕΠΣΗ, στις 15 Μαίου, θα γινόταν στο Παγκρήτιο φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Έλληνες ποδοσφαιριστές από την ομάδα που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό του 2004 και σε σπουδαίους παλαίμαχους παίκτες από την Ευρώπη. Έξι χρόνια μετά την αναμέτρηση Ελλάδα 2004 - Θρύλοι Ίντερ, το οποίο γέμισε το μεγαλύτερο στάδιο της Κρήτης, η τοπική Ένωση με ''συμπαίκτες'' την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου συζήτησαν συμφώνησαν για ένα νέο φιλικό με αστέρες από όλη την Ευρώπη.

Μάλιστα, όπως επισημοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες από την ΕΠΣΗ: ''Μέσα σε πολύ καλό κλίμα και διάθεση συνεργασίας έγινε σήμερα συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου και τον πρόεδρο υποδομών κ. Παπαγγελή με τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Βαρβαδά και το στέλεχος του Παγκρητίου Σταδίου κ. Τσιράκο. Σκοπός ήταν να συζητηθούν λεπτομέρειες για την φιλοξενία στο Παγκρήτιο Στάδιο του μεγάλου φιλικού αστέρων στις 15 Μαϊου στο Παγκρήτιο Στάδιο ανάμεσα στους Legends 2004 και την Μικτή Παλαιμάχων Ευρώπης. Οι ιθύνοντες του Παγκρητίου Σταδίου υποσχέθηκαν ότι θα στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία της ΕΠΣΗ και τις επόμενες ημέρες θα γίνουν ανάλογες συσκέψεις.''

Όμως, η κάθοδος του Κυριάκου Μητσοτάκη για την κεντρική ομιλία του στο Ηράκλειο, ενόψει εκλογών, φαίνεται ότι ''χαλάει'' τα σχέδια των διοργανωτών, καθ' ότι η αναμέτρηση στο Παγκρήτιο είχε οριστεί την ίδια.... ημερομηνία (15/05). Πλέον, γίνεται προσπάθεια να υπάρξει μετάθεσης του φιλικού και να γίνει αργότερα, όμως αυτό μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο, όχι όμως απίθανο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι ημερομηνίες μετά τις εκλογές δεν μοιάζουν ιδιαίτερα ελκυστικές, οι χορηγοί και οι Έλληνες παίκτες δεν συμφωνούν να αγωνιστούν στις 28 Μαίου για π.χ και πλέον όλα μοιάζουν ανοικτά, με την πιθανότητα ματαίωσης να είναι πιθανή. Επίσης, η προβολή του συγκεκριμένου αγώνα δεν ήταν αυτοί που ανέμεναν οι διοργανωτές, δύο εβδομάδες περίπου πριν το φιλικό, σε ένα γήπεδο που θα μπορούσε να φιλοξενήσει περίπου 12.000 θεατές, λόγω αδειοδότησης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αρκετοί Γάλλοι παλαίμαχοι είχαν συμφωνήσει να βρεθούν στην Κρήτη, όπως ο Αμπιντάλ, ο Καρεμπέ, ο Μακελελέ και ο Πιρές ενώ γινόταν προσπάθεια για ακόμα μεγαλύτερα ονόματα που θα είχαν εντονότερη απήχηση. Φυσικά, στο Ηράκλειο είχαν συμφωνήσει να έρθουν οι Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Κατσουράνης, Άγγελος Μπασινάς και πολλοί άλλοι Έλληνες παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.

Πιθανότατα, το επόμενο διάστημα θα υπάρξει και επίσημη ενημέρωση...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.