«Πάγωσε» το Μιλγουόκι με τον τραυματισμό του Γιάννη, συνέχισε και έβαλε... 27 πόντους!

08:31 | 15/11/2022

Επικίνδυνα λύγισε ο αριστερός αστράγαλος του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην ήττα των Μπακς από τους Ατλάντα Χοκς, με τους πάντες να αναρωτιούνται πού βρήκε ο Greek Freak δυνάμεις για να συνεχίσει

Τρίτη ήττα στα τέσσερα τελευταία ματς για τους Μπακς και πρώτη στο Μιλγουόκι, αυτή τη φορά με... δράστες τους Χοκς που πήραν τη νίκη με 121-106.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του, αλλά τα «ελάφια» δεν μπόρεσαν να αντιπαρέλθουν τις απουσίες πολλών παικτών. Πέρα από τους... γνωστούς Μίντλετον και Ινγκλς, εκτός μάχης ήταν ο Τζρου Χόλιντεϊ, ενώ αποχώρησαν λαβωμένοι στη διάρκεια του αγώνα οι Γκρέισον Άλεν και Γουέσλεϊ Μάθιους.

Ο Greek Freak γύρισε ελαφρά τον αριστερό του αστράγαλο μέσα στο παιχνίδι,αλλά συνέχισε και είχε 27 πόντους (11/18 βολές, 8/18 δίποντα, 0/3 τρίποντα), 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο, αλλά έκανε 8 λάθη και αποβλήθηκε ενάμιση λεπτό πριν το τέλος με έξι φάουλ μετά από 31 λεπτά συμμετοχής.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ακολούθησε τον ΜαρΤζόν Μπότσαμπ στον αιφνιδιασμό, πάτησε στο πόδι του Τζέιλεν Τζόνσον των Ατλάντα Χοκς, γύρισε τον αστράγαλό του και έπεσε άσχημα στο παρκέ.

Προφανώς η κατάστασή του θα εκτιμηθεί το πρωί της Τρίτης (ώρα Μιλγουόκι) και το πιθανότερο είναι να τον δούμε να χάνει το επόμενο ματς, με τους Καβαλίερς στο Μιλγουόκι τα ξημερώματα της Πέμπτης.


Οι γκριμάτσες του Greek Freak τα έλεγαν όλα, το Fiserv Forum σίγησε και το replay σόκαρε. Ο αριστερός αστράγαλός του γύρισε πολύ άσχημα, με αποτέλεσμα όλοι να αναρωτιούνται τι δυνάμεις βρήκε για να μείνει στο παιχνίδι και να κάνει απίθανη προσπάθεια στα αμέσως επόμενα λεπτά. Προφανώς η κατάστασή του θα εκτιμηθεί το πρωί της Τρίτης (ώρα Μιλγουόκι) και το πιθανότερο είναι να τον δούμε να χάνει το επόμενο ματς, με τους Καβαλίερς στο Μιλγουόκι τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ο Μάρτζον Μποσάμπ είχε 20 πόντους, ενώ άλλους 14 πρόσθεσε ο Μπόμπι Πόρτις, που είχε και 10 ριμπάουντ. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έπαιξε στα δύο τελευταία λεπτά χωρίς να σκοράρει.
Οι πέντε βασικοί των Χοκς έκαναν μεγάλη εμφάνιση, με τον ΝτιΆντρε Χάντερ να μετρά 24 πόντους και τον Τρέι Γιανγκ να προσθέτει 21 μαζί με 9 ασίστ.

Δωδεκάλεπτα: 24-29, 50-63, 80-94, 106-121

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.