Παιχνίδι ευκαιριών…

20:58 | 29/10/2018

Το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου αποτελεί… ευκαιρία για πολλούς παίκτες του ΟΦΗ.

Ο Όμιλος φιλοδοξεί να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο φετινό Κύπελλο και η αναμέτρηση της Τρίτης (30/10, 15.00) κόντρα στους Θεσσαλούς προσφέρεται για να πραγματοποιήσει το στόχο του.

Είναι, βέβαια, και ένα ματς, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον Νίκο Παπαδόπουλο να «φρεσκάρει» την ενδεκάδα και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί αρκετά έως τώρα. Οι απουσίες, εξάλλου, είναι αρκετές και εκ των πραγμάτων θα γίνουν πολλές αλλαγές.

Οι Μεγιάδο, Νέιρα, Βουό και Παπαστεριανός είναι τραυματίες και δε βρίσκονται στη 18άδα, ενώ ο 47χρονος προπονητής αποφάσισε να μη συμπεριλάβει στα σχέδια του γι’ αυτό το παιχνίδι τους Ποτουρίδη, Αργυρόπουλο και Κοροβέση.  

Ο έμπειρος τεχνικός δεν έδειξε τις προθέσεις του για το αρχικό σχήμα στη σημερινή προπόνηση, ωστόσο είναι δεδομένο πως θα γίνει ροτέισον. Στη συνάντηση, επομένως, με τους «κυανόλευκους» φανέλα βασικού θα πάρουν κάποια νέα πρόσωπα και είναι φυσικά στο… χέρι τους να προβληματίσουν ευχάριστα με την απόδοσή τους τον Παπαδόπουλο ενόψει της συνέχειας.  

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.