Παιχνίδι με ιδιαιτερότητες και το κατάλληλο μομέντουμ

10:42 | 20/09/2024

Το παιχνίδι του ΟΦΗ απέναντι στον Λεβαδειακό έχει ιδιαιτερότητες και δυσκολίες και ο Τραϊανός Δέλλας το ξέρει καλά.

Οι μεγάλες νίκες του ΟΦΗ στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν ήταν σημείο αναφοράς, αλλά στη συνέχεια οι θύμησες έμοιαζαν με... μνημόσυνα. Όλοι ξέρουμε τι έγινε στη συνέχεια και πόσο δύσκολη και επώδυνη ήταν η χρονιά για την Κρητική ομάδα.

Ο ΟΦΗ πάει να παίξει την Κυριακή εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό μετά από μία μεγάλη νίκη, αυτή επί του Άρη και μετά από back to back «τρίποντα» αν προσθέσουμε και την επικράτηση επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό. Κι εδώ ακριβώς είναι το «κλειδί» κι αυτό που τόνισε ο Δελλας και στις προχθεσινές του δηλώσεις στο ΒΑΚ: ο ΟΦΗ πρέπει να κοιτάξει μπροστά και πρέπει να αποκτήσει σταθερότητα.

Το παιχνίδι απέναντι στον Λεβαδειακό έχει την ιδιαιτερότητα της παρουσίας του Νίκου Παπαδόπουλο στον αντίπαλο πάγκο. Εχει, επίσης, υψηλό βαθμό δυσκολίας, αφού οι Βοιωτοί διαθέτουν ένα αξιόμαχο συγκρότημα που ίσως να έχει λιγότερους βαθμούς από αυτούς που αξίζει με τη μέχρι τώρα εικόνα του.

Δεν θέλει και πολύ να χαλάσει το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον ΟΦΗ, κυρίως δεν θέλει και πολύ να έρθει η ξενέρα, όπως λέμε στην καθομιλουμένη. Αυτό ακριβώς θέλει να αποφύγει ο Δέλλας και κρούει το «καμπανάκι» ενόψει Κυριακής, κυρίως θέλει να αποφύγει το «ασανσέρ» αποτελεσμάτων και συναισθημάτων, το κύριο χαρακτηριστικό της περσινής ομάδας.

Ο ΟΦΗ βελτιώνεται, έχει ποιοτικό ρόστερ, έχει το μομέντουμ για το «3x3» που θα τον κρατήσει στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας, αλλά και της ψυχολογίας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.