Παίκτες της Γουέστ Μπρομ ομολόγησαν ότι... έκλεψαν το ταξί στη Βαρκελώνη!

11:12 | 17/02/2018

Προχώρησαν σε δήλωση μεταμέλειας, επιβεβαιώνοντας πως αυτοί έκλεψαν το ταξί - Τζόνι Έβανς, Γκάρεθ Μπάρι, Τζέικ Λίβερμορ και Μάιχιλ οι «τέσσερις» ποδοσφαιριστές της Γουέστ Μπρομ

Στο άκουσμα της αδιανόητης, πραγματικά, είδησης ότι τέσσερις ποδοσφαιριστές της Γουέστ Μπρομ έκαναν… κοπάνα από το ξενοδοχείο της ομάδας στη Βαρκελώνη και μάλιστα, έκλεψαν ταξί(!), όλοι θεώρησαν πως οι θύτες είναι πιτσιρικάδες της ομάδας, το μυαλό των οποίων δεν έχει «πήξει» ακόμα… Οι «τέσσερις» αποδείχθηκε ότι είναι από τους πιο έμπειρους παίκτες των «μπάγκις», μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο αρχηγός τους, ο 30χρονος Τζόνι Έβανς! 

Πλην του Βορειοϊρλανδού, πρώην αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι άλλοι τρεις είναι: Ο 36χρονος, πρώην διεθνής Άγγλος, Γκάρεθ Μπάρι, ο 28χρονος Άγγλος χαφ -πρώην παίκτης της Τότεναμ- Τζέικ Λίβερμορ και ο 35χρονος Αμερικανο-Ουαλός γκολκίπερ, Μπόαζ Μάιχιλ! 
Μιλάμε, δηλαδή, για πολύ «βαριά» ονόματα, με συνολικό απολογισμό 1236 συμμετοχών στην Premier League! 

Όλοι τους, φυσικά, έχουν ήδη προσαχθεί από τις ισπανικές Αρχές και μην έχοντας άλλη επιλογή, προχώρησαν σε δήλωση μεταμέλειας, επιβεβαιώνοντας πως αυτοί έκλεψαν το ταξί, έξω από εστιατόριο γνωστής αλυσίδας φαστ φουντ και στη συνέχεια το εγκατέλειψαν στο ξενοδοχείο, όπου είχε καταλύσει η ομάδα -η οποία προετοιμαζόταν στην καταλανική πρωτεύουσα για το ματς Κυπέλλου με τη Σαουθάμπτον. 

«Θέλουμε να απολογηθούμε στους συμπαίκτες, τον προπονητή, τη διοίκηση και ειδικότερα στους οπαδούς της ομάδας για τα γεγονότα που έφεραν αναστάτωση και αρνητική προβολή. Αισθανθήκαμε την ανάγκη να παραδεχτούμε ότι εμείς συμμετείχαμε στο συμβάν, το οποίο έγινε κατά τη διάρκεια της παρουσίας μας στην Ισπανία. 

Η ομάδα μας ενημέρωσε ότι θα γίνει έρευνα στο συμβάν και είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε απόλυτα. Θέλουμε επίσης να διαβεβαιώσουμε τους οπαδούς ότι το γεγονός αυτό δεν θα επηρεάσει την αποφασιστικότητά μας να ανακάμψουμε στη δύσκολη σεζόν που διανύουμε», ανέφεραν στη δήλωσή τους οι «τέσσερις»…

Πηγή:
sport-fm
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.