​Παίκτης έριξε κουτουλιά σε διαιτητή

18:34 | 13/12/2021

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στον αγώνα του Καλού Χωριού με την Ομόνοια Χουμεριάκου όπου παίκτης των φιλοξενουμένων έριξε κουτουλιά στον διαιτητή Ρωμανό Κυριακίδη.

Το παιχνίδι διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣ Λασιθίου στο γήπεδο του Καλού Χωριού με την ομώνυμη ομάδα να υποδέχεται την Ομόνοια Χουμεριακού.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν λήξει το παιχνίδι όταν ο διαιτητής του Ρωμανός Κυριακίδης δέχτηκε επίθεση από ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα που δέχτηκε.

Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας αντέδρασε προς τον διαιτητή που μπήκε στην μέση προκειμένου να αποφευχθεί γενικότερη σύρραξη ωστόσο εκείνος ήταν ασταμάτητος με αποτέλεσμα, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο Κυριακίδης, να δεχτεί κουτουλιά και εκείνος να πέσει λιπόθυμος στον αγωνιστικό χώρο.

Στην συνέχεια ο Ρωμανός Κυριακίδης πήγε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου ακολούθησε κατάθεση στην Αστυνομία και μήνυση του διαιτητή στον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας Χουμεριακού με αποτέλεσμα ο τελευταίος να αναζητείται από τις Αρχές στα πλαίσια της διαδικασίας του αυτόφωρου.

Πηγή: sportcaster.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.