Παίκτης του Ολυμπιακού ο Βάτσλικ

13:52 | 09/07/2021

Αναμένονται τα τυπικά στο θέμα της μεταγραφής του Τσέχου τερματοφύλακας

Παρότι όλα έδειχναν ότι ο αντικαταστάτης του Ζοζέ Σα στον Ολυμπιακό θα ήταν ο γκολκίπερ της Άλκμααρ, Μάρκο Μπιζότ, τελικά εκτός απρόοπτου, την θέση κάτω από τα δοκάρια των Πειραιωτών στη νέα περίοδο θα πάρει ο διεθνής Τσέχος γκολκίπερ, Τόμας Βάτσλικ.

Ο 32χρονος ήταν από την αρχή ο υπ αριθμόν 1 στόχος των «ερυθρόλευκων» για να διαδεχθεί τον Πορτογάλο πορτιέρε που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γουλβς κι από τη στιγμή που είπε το «ναι» στην πρόταση που του έχει κατατεθεί, όλες οι υπόλοιπες υποθέσεις που ασχολούνταν οι διοικούντες την πειραϊκή ομάδα... πήγαν πίσω.

Ο Βάλτσικ προέρχεται από εξαιρετικές εμφανίσεις στο εν εξελίξει Euro 2020 με την φανέλα της Εθνικής Τσεχίας. Σύμφωνα με όλες τις τελευταίες πληροφορίες μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις και να υπογράψει για 2+1 χρόνια στους πρωταθλητές της Super League, ως ελεύθερος από την Σεβίλλη.

Το deal κλείστηκε το βράδυ της Πέμπτης (8/07), μετά τη νέα βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσε στον έμπειρο πορτιέρε ο Ολυμπιακός, την ώρα που η διαφορά με την Αλκμάαρ για τον Μπιζότ ήταν θέμα χρόνου να «γεφυρωθεί».

Για την απόκτηση του Τσέχου έδειξε έντονο ενδιαφέρον και η Νάπολι με τη διαφορά ότι η ιταλική ομάδα δεν τον ήθελε για βασικό, αλλά για «ρεζέρβα», γεγονός που επηρέασε σημαντικά και την τελική του απόφαση να αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.