Παίρνει Κατράνα ο ΟΦΗ

10:52 | 05/10/2020

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, ο ΟΦΗ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον φόργουορντ Παναγιώτη Κατράνα

Τον πρώην παίκτη του ΑΟΚ Χανιά, Παναγιώτη Κατράνα είναι έτοιμος να αποκτήσει ο ΟΦΗ, σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr

Η κρητική ομάδα ψάχνει έναν σέντερ για να ολοκληρώσει τις εφετινές μεταγραφές, όμως η δυσκολία για προσθήκη στην συγκεκριμένη θέση, φέρνει μεταγραφή... φόργουορντ.

Ο λόγος για τον πρώην παίκτη του ΑΟΚ, Παναγιώτη Κατράνας, ένας έμπειρος φόργουορντ, που μπορεί να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε κατ αρχήν συμφωνία και αν δεν αλλάξει κάτι θα φορέσει τα ''ασπρόμαυρα''.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΤΡΑΝΑ

Ο 35χρονος παίκτης ξεκίνησε την μπασκετική του καριέρα στον Δαναό Τρικάλων, στο οποίο αγωνίστηκε μέχρι το 2002. Το καλοκαίρι του 2002 μετεγγράφεται στον Ολυμπιακό Πειραιώς, στον οποίο παρέμεινε για μία σεζόν χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κατακτήσει κάποιο τίτλο. Την περίοδο 2003-04 αγωνίστηκε στον Παπάγου, ενώ την αμέσως επόμενη σεζόν έπαιξε στον Άλιμο για δύο χρόνια.

Τη διετία 2006-2008, ο Παναγιώτης Κατράνας αγωνίστηκε στον Ίκαρο Καλλιθέας, ενώ το καλοκαίρι του 2008 επέστρεψε στα Τρίκαλα για λογαριασμό του Αιόλου Τρικάλων, στον οποίο παρέμεινε μέχρι το 2011. Από το 2011 μέχρι και το 2012, ο Παναγιώτης Κατράνας αγωνίστηκε στον Ιωνικό, ενώ το 2012 μετεγγράφη στο Κ.Ο. Χολαργού.

Τον Ιούνιο του 2013, ο Παναγιώτης Κατράνας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Κύμη, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Α1.

Με τον Έσπερο Λαμίας, και αναδείχτηκε δεύτερος σκόρερ της Γ΄Εθνικής βοηθώντας ουσιαστικά την ομάδα της Λαμίας να καταλάβει την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και να πάρει την άνοδο στην Β΄Εθνική.

Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στον ΑΟΚ, όπου με την ομάδα των Χανίων μέτρησε δύο σερί ανόδους, από την ΕΚΑΣΚ στην Β΄Εθνική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φιλική ήττα του ΟΦΗ στα Χανιά

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.