Πήρε Κοζορώνη ο Εργοτέλης!

16:43 | 13/09/2018

Ο Εργοτέλης συμφώνησε με τον Βαλάντη Κοζορώνη!

Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο ηρακλειώτικος σύλλογος, ο οποίος απέκτησε τον Βαλάντη Κοζορώνη για ένα. Ο 26χρονος μέσος είναι φυσικά ένας παίκτης, που έχει ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής των «κιτρινόμαυρων».

Έχει αγωνιστεί με τον Εργοτέλη τόσο στη Football League, όσο και στη Super League και έχει συνολικά 74 εμφανίσεις και 4 γκολ με τους «κιτρινόμαυρους». Ο Κοζορώνης είχε μείνει ελεύθερος από την Χάμιλτον και το σύνολο του Νίκκι Παπαβασιλείου προσθέτει μια σημαντική μονάδα στη «μηχανή» του. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Βαλάντης Κοζορώνης από σήμερα φοράει και πάλι την κιτρινόμαυρη φανέλα! Ο 26χρονος μέσος επέστρεψε στην ομάδα μας στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, και είναι έτοιμος να συμβάλλει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν».

«Ο Εργοτέλης είναι οικογένεια μου και επέλεξα να επιστρέψω για προσωπικούς λόγους. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω ξανά την φανέλα της ομάδας απ όπου ξεκίνησα την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Ξέρω ότι έχει πολύ καλές βάσεις και σωστούς ανθρώπους δίπλα της γεγονός που λειτούργησε θετικά στην επιστροφή μου. Είμαι εδώ για να κάνω ένα νέο ξεκίνημα και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να πραγματοποιηθεί ο στόχος και να φτάσει η ομάδα μας ψηλά» δήλωσε ο Κοζορώνης μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου του. 

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.