Στον Εργοτέλη ο Προβιδάκης!

12:11 | 09/01/2019

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, ο Κώστας Προβιδάκης έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Εργοτέλη και αναμένεται να είναι το 2ο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας

Στην απόκτηση του Κώστα Προβιδάκη προχωράει ο Εργοτέλης. Η φυγή του Βαλάντη Κοζορώνη ''αναγκάζει'' τον Νίκκι Παπαβασιλείου να κινηθεί άμεσα σε απόκτηση παίκτη με παρόμοια χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηροδότου, παρακολούθησε χθες στο Παγκρήτιο το ματς με τον ΟΦΗ, φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ''κιτρινόμαυρους'' και αφού τακτοποιήσει τις τελευταίες εκκρεμότητες με τον Ηρόδοτο, αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα. Μάλιστα, ο 22χρονος αμυντικός βρέθηκε σήμερα στην προπόνηση των ''κιτρινόμαυρων όπου και γνώρισε τους νέους συμπαίκτες του.

Ο Προβιδάκης αποτελεί επίσημα παρελθόν από τους ''μπλε'' από την Δευτέρα, έπειτα από 1,5 χρόνο παρουσίας του στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού. Ο νεαρός αμυντικός, αγωνίζεται και στην θέση ''6'', έπαιξε φέτος σε 14 παιχνίδια φέτος από τα οποία τα 13 σαν βασικός.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.