Παίρνει το χειροκρότημα της αναγνώρισης

08:16 | 05/05/2018

Σε λίγες ώρες, στις 5:00, ο ΟΦΗ θα δώσει τον πρώτο του αγώνα μετά την οριστικοποίηση της ανόδου στη Super League, με τον κόσμο του να περιμένει πως και πώς να τον χειροκροτήσει και να του αποδώσει τα εύσημα…

Ο Όμιλος υποδέχεται τον Απόλλωνα Λάρισας σε μια αναμέτρηση με την οποία αν νικήσει θα κλείσει έναν ολόκληρο αγωνιστικό γύρο αήττητος, επίτευγμα που δείχνει και αυτό πως δικαιότατα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.  Την ίδια ώρα υπάρχει και ο στόχος της κατάκτησης και του πρωταθλήματος και όλα δείχνουν πως οι… διαθέσεις του ΟΦΗ θα είναι άγριες.

Παράλληλα στους τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος ο Παπαδόπουλος αναμένεται να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν έχουν ως τώρα, όπως επί παραδείγματι στον Βαγγέλη Νοικοκυράκη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν έχει αγωνιστεί καθόλου ως τώρα, είναι ανάμεσα στους 20 που έχει στην αρχική αποστολή ο προπονητής και απομένει να δούμε αν θα είναι και στην τελική 18άδα.

Στην αποστολή ο Νίκος Παπαδόπουλος συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές, που είναι οι:  Στρέζος, Γιαγκιόζης, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Παπαστεριανός, Κοντογιάννης, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος,Μαχαίρας, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Μάνος, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Βουό και Νοικοκυράκης.

Εκτός έμειναν και οι τραυματίες Μονιάκης, Οικονόμου, Δερμιτζάκης, αλλά και οι Παναγιώτου, Πλευράκης και Τοπούζης.

Απέναντι στην κρητική ομάδα θα βρεθεί ο ένας από τους δύο μοναδικούς του αντιπάλους που έχει καταφέρει να τον νικήσει εφέτος. Ο Απόλλωνας Λάρισας με το 1-0 του πρώτου γύρου, έγραψε ιστορία, καθώς ήταν η πρώτη του φορά που αντιμετώπιζε τον ΟΦΗ και κατάφερε να τον νικήσει. Τώρα όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. 

Οι Θεσσαλοί έχουν έρθει στο Ηράκλειο με απουσίες, καθώς εκτός από την αναμέτρηση είναι οι τιμωρημένοι  Χατζής, Αγρόδημος και Κουρτεσιώτης. Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν 19 παίκτες και συγκεκριμένα οι: Φιρινίδης, Λαμπίρης, Β. Ανδρέου, Δημολιός, Ιβανίδης, Γαρυφαλλόπουλος, Γ. Ανδρέου, Κανούλας, Σουλίδης, Χαραλαμπόπουλος, Μαυριάς, Παπαζαχαρίας, Σκούπρας, Τσιλούλης, Λίταινας, Σουλιώτης, Λουκάς, Συράκος και Καμπέρης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Δραγάτης (Αν. Αττικής), με επόπτες τους Ζησιμόπουλο (Πειραιά), Κάλλη (Αν. Αττικής) και 4ο τον Σωτηριάδη (Λασιθίου).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.