«Παίζουν» πολύ και οι δανεισμοί

ΟΦΗ

Υπάρχουν παίκτες του ΟΦΗ που ίσως παραχωρηθούν σε άλλες ομάδες για να επιστρέψουν πιο έτοιμοι.

Ο σχεδιασμός του Ομίλου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Το ρόστερ είναι υπεράριθμό και η διαδικασία για να πάρει την τελική του μορφή έχει ήδη ξεκινήσει.

Στα μεταγραφικά, ο Πασαλίδης ανακοινώνεται σήμερα και αποτελεί την πρώτη κίνηση στο καλοκαιρινό «παζάρι».

Από’ κει και πέρα, οι Βαζ και Σολίς δε συνεχίζουν στους «ασπρόμαυρους» και σύντομα θα ξεκαθαρίσει τι γίνεται με τους υπόλοιπους, των οποίων η συνεργασία με τον ηρακλειώτικο σύλλογο λήγει τέλη στα Ιουνίου.

Στο πλαίσιο, πάντως, των προσπαθειών που θα γίνουν για τη μείωση των μελών του έμψυχου δυναμικού και σε συνδυασμό με τις απαιτούμενες προσθήκες, είναι πιθανό να υπάρξουν και κάποιοι δανεισμοί, oπως είχε τονιστεί και στο 3ο Podcast του Capitano.gr.

Ποδοσφαιριστές, δηλαδή, που δεσμεύονται με συμβόλαιο, δεν αποκλείεται να φύγουν, με την προοπτική να πάρουν παιχνίδια και να γυρίσουν σε καλύτερη κατάσταση.

Πρόκειται φυσικά κυρίως για παίκτες, οι οποίοι δεν έχουν γράψει για- διάφορους λόγους- αρκετό χρόνο συμμετοχής στον ΟΦΗ ή που θεωρείται δύσκολο να έχουν ουσιαστικό ρόλο την καινούργια περίοδο.

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Φελίπε Φερέιρα Σόουζα. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός ταλαιπωρήθηκε τον τελευταίο 1.5 χρόνο πάρα πολύ από τους τραυματισμούς, που δεν του επέτρεψαν να προσφέρει στον Όμιλο.

Τον περασμένο Δεκέμβριο είχε επαφές με συλλόγους της πατρίδας του, υπήρξε μια συζήτηση με την Ατλετικό Μινέιρο, ομάδα που είναι στη γενέτειρα του, ωστόσο το «φλερτ» δεν προχώρησε.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, δεν αποκλείεται ο νεαρός εξτρέμ ν’ αλλάξει περιβάλλον, ώστε να μπορέσει να βρει ξανά τον εαυτό του.

Δεν είναι, πάντως, ο Βραζιλιάνος ο μοναδικός, στον οποίο θα γίνει πρόταση να παραχωρηθεί δανεικός, με την προοπτική ν’ αποκτήσει εμπειρίες, να βρει ρυθμό και να γυρίσει έτοιμος να βοηθήσει το σύνολο του Νιόπλια.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.