Πάλεψε για το τρίποντο, έμεινε στην ισοπαλία

17:06 | 24/11/2021

Ο Εργοτέλης είχε τις ευκαιρίες, αλλά έμεινε στο 0-0 στο Παγκρήτιο με την ΑΕΚ Β' μετά από δύο σερί νίκες.

Ο Εργοτέλης μπήκε στο ματς του Παγκρητίου με στόχο να αιφνιδιάσει την ΑΕΚ, αλλά φαινόταν δύσκολο να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων. Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά η ομάδα του Μπαδήμα άρχισε σιγά-σιγά να χτίζει επιθέσεις και να προσπαθεί να απειλήσει κυρίως με σουτ είτε σε ροή αγώνα είτε από στημένο. Το έκανε δύο φορές μέσα σε ένα δίλεπτο ο Μπουτσάκης που δημιούργησε τις πρώτες φάσεις της κρητικής ομάδας.

Στο πρώτο μέρος ο Εργοτέλης δεν απειλήθηκε, αλλά δεν απείλησε κιόλας, αφού μόνο με σουτ προσπαθούσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για το γκολ απέναντι σε μία ΑΕΚ που δεν έβαζε σε κινδύνους την άμυνα της κρητικής ομάδας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης μπήκε δυνατά και με ορμή για να πετύχει το πολυπόθητο γκολ, απείλησε με σουτ του Κόνραντ νωρίς-νωρίς, αλλά στη συνέχεια δεν έβρισκε τον τρόπο να βάλει... μπελάδες στην αντίπαλη άμυνα.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ απείλησε για πρώτη φορά στο 73' όταν ο Ιατρούδης λίγο έλειψε να πληγώσει την παλιά του ομάδα με γυριστή κεφαλιά, αλλά ο Τσέλιος έδιωξε εντυπωσιακά κρατώντας το 0-0 στο Παγκρήτιο.

Η απάντηση του Εργοτέλη ήρθε στο 77' στη μεγαλύτερη ευκαιρία του, με τον Κοκκίνη να μπαίνει με προϋποθέσεις στην περιοχή και φτάνοντας απέναντι απ' τον γκολκίπερ να πλασάρει, αλλά τον γκολκίπερ της Ένωσης να αποκρούει δύσκολα.

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Σερβιλάκης (Ποζατζίδης 66'), Ντουμάνης, Mico, Κόλα, Πέϊος, Βουτσάς, Μπουτσάκης (Hossam 76' , λ.τρ), Κωστανάσιος, Conraad (Πατρινός 66'), Kwateng (Κοκκίνης (46')

ΑΕΚ Β’ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Laci, Κορνέζος, Σταμούλης, Μιτάι, Μπάμπης (Jerolemou 60') Sabanadzovic, Μουστακόπουλος, Γιούσης, Χριστόπουλος (Garcia 60'), Κοσίδης (Ιατρούδης 68')


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.