Πάλι καλά που γλίτωσε τα... ισόβια ο Παπαπαναγής

SMS

Μία αγωνιστική μακριά από τους πάγκους και χρηματικό πρόστιμο ήταν η καμπάνα στον Περικλή Παπαπαναγή από την Πειθαρχική Επιτροπή

Σύμφωνα με τον διαιτητή του Αστέρα Τρίπολης-ΟΦΗ, αυτόν που κατάφερε να κάνει όλη την Ελλάδα να μιλάει μαζί του, ο συνεργάτης του Γιώργου Σίμου διαμαρτυρήθηκε μετά το τέλος της συγκεκριμένης αναμέτρησης και η συμπεριφορά του τον έστειλε σε απολογία.

Θυμίζουμε ότι η κλήση αυτή έκανε εντύπωση στους ανθρώπους του ΟΦΗ, αφού ο Περικλής Παπαπαναγής δεν έχει δώσει δικαιώματα, έχει κόσμια συμπεριφορά στα γήπεδα και σίγουρα δεν συνηθίζει να ακολουθεί τακτικές άλλων προπονητών ή παραγόντων που κάνουν χειρότερα και... ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Κι όμως, ο συνεργάτης του Σίμου όχι μόνο τιμωρήθηκε, αλλά του επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ, το ύψος του οποίου προκαλεί αν μη τι άλλο απορίες.

Δεν ξέρουμε αν εξαντλήθηκε όλη η αυστηρότητα πάνω στον Περικλή Παπαπαναγή, αλλά σίγουρα να λέει πάλι καλά που δεν έφαγε και... ισόβια. Σε αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο και με βάση το πώς αντιμετωπίζεται ο ΟΦΗ εφέτος, όλα είναι πιθανά.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.