Παλικαρίσιος βαθμός…

17:01 | 02/03/2019

Ο Εργοτέλης, αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 13’, ήρθε 1-1 στο εκτός έδρας ματς με τα Τρίκαλα.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος δεν κατάφερε να επιστρέψεις στις νίκες τη 19η αγωνιστική της Football League, ωστόσο έμεινε από νωρίς με παίκτη λιγότερο και η προσπάθεια του έγινε αρκετά δύσκολη. Στάθηκε, βέβαια, αρκετά καλά και θα μπορούσε να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο και μόλις στο 5’ ο Τσέλιος έχασε τεράστια ευκαιρία ν’ ανοίξει το σκορ, αλλά ο Τραΐρης τον… νίκησε. Στο 13’, βέβαια, ο Μαλούτας έδωσε 2η κίτρινη κάρτα στον Μπουτσάκη για «θέατρο», κάτι που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των «κιτρινόμαυρων».

Στο 17’, μάλιστα, βρέθηκαν πίσω στο σκορ με κεφαλιά του Σισέ, έπειτα από σέντρα του Πάνου. Ο Εργοτέλης, πάντως, ήταν αρκετά επικίνδυνος και πλησίασε στο γκολ στο 26’ με τον Μπουρσέλη και στο 30’ με τον Μανουσάκη.

Κατάφερε τελικά να κάνει το 1-1 στο 50’ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Μπουρσέλη. Στα επόμενα λεπτά ο Εργοτέλης έδειχνε να… πατάει καλύτερα στο γήπεδο, αλλά δεν δημιουργούσε φάσεις για να φτάσει στη μεγάλη ανατροπή. Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, απείλησαν στο 69’ με τον Σμυρλή. Στη συνέχεια δε σημειώθηκε κάτι το αξιόλογο και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν στο φινάλε από ένα βαθμό.  

Τρίκαλα: Ταϊρης, Πάνος, Ντόσης, Γκότοβος, Ντιαλό, Τσιάρας, Αντρονίκ (64’ Τριανταφυλλάκος), Σμυρλής (73’ Γουερέ), Τσιμίκας (46’ Μαρκόφσκι), Καπός, Σισέ.

Εργοτέλης: Κατσιμήτρος, Μπαχανάκ, Μπουρσέλης, Οικονόμου, Μπάτζιος, Μπρους, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Μανουσάκης (74’ Γροντής), Ροβίθης (85’ Σταθόπουλος), Έφορντ.

Θυμηθείτε το live του ματς.

Δείτε εδώ τη βαθμολογία της Football League.

Πηγή φωτογραφίας: sportrikala.gr

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.