Παλικαρίσια νίκη του Εργοτέλη στην Κηφισιά!

16:57 | 20/11/2021

Ο Εργοτέλης προηγήθηκε, έμεινε με 10 παίκτες, ισοφαρίστηκε όμως ένα αυτογκόλ του έδωσε τη νίκη στην δύσκολη έδρα της Κηφισιάς με 1-2!

Μια σπουδαία νίκη πέτυχε ο Εργοτέλης για την 3η αγωνιστική της Superleague 2. Η κρητική ομάδα προηγήθηκε με τον Κόνραντ στο 17', σε ένα ματς με λιγοστές φάσεις ήλεγχε το παιχνίδι μέχρι την αποβολή του Σαρρή στο 48' (2η κίτρινη). Στο 70' ο Καραγκούνης ήταν τυχερός και ο Εργοτέλης άτυχος, κάπως έτσι έγινε το 1-1.

Η Κηφισιά πίεσε, ο Εργοτέλης άντεχε και στο 89' σε μια περίεργη φάση έγινε το 1-2 με το αυτογκόλ του Πριόνα και τους ''κιτρινόμαυρους'' να παίρνουν μια μεγάλη νίκη στην Κηφισιά για την 4η αγωνιστική της Superleague 2.

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Ντουμάνης, Σερβιλάκης, Mico, Σαρρής, Πέϊος, Βουτσάς, Μπουρσέλης (Hossam 32’ λ.τρ, Κοκκίνης 76’) Μπουτσάκης (Πατρινός 76’) Kwateng (Κόλα 51’) Conraad (Κωστανάσιος 46’)

Κηφισιά (Κούστας Νικόλας): Μιχελής, Πριόνας, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Γκότοβος, Οικονομίδης (Αγγελόπουλος 68’) Dorival, Καλλέργης (Souza 82’) Παπασάββας (Γιαννιτσάνης 60’) Tetteh (Καραγκούνης 46’) Κρητικός

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.