Παλυβός στο Capitano.gr: «Ο Μιχάλης Μπούσης αγαπάει τον ΟΦΗ»

21:18 | 27/01/2024

Ο Άντζελο Παλυβός με παρέμβασή του στηρίζει απόλυτα τον Μιχάλη Μπούση - «Ουδείς έχει βάλει τόσα λεφτά όσα εκείνος».

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Άντζελο Παλυβός, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν ήταν εκ των μεγαλομετόχων του συλλόγου, μαζί με τον Μιχάλη Μπούση, επικοινώνησε με το Capitano.gr και θέλησε να εκφράσει την απόλυτη στήριξή του στον ιδιοκτήτη του ΟΦΗ ζητώντας θετική ενέργεια από όλους.

Ορμώμενος από την απογοήτευση και τη γκρίνια που επικρατεί λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων του ΟΦΗ, ο κ.Παλυβός πήρε την πρωτοβουλία και με το μήνυμά του αναφέρεται στην αγάπη του ξάδερφού του για την ομάδα, αλλά και για τα χρήματα που έχει βάλει και εξακολουθεί να βάζει στην ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, ο Άντζελο Παλυβός τονίζει χαρακτηριστικά:

«Γεια σας από την Αμερική:

Κάθε πρωί ξυπνάω και επισκέπτομαι το Capitano.gr ως μέρος της πρωινής μου ρουτίνας. Αν και δεν είμαι μέλος του ΟΦΗ εδώ και τέσσερα χρόνια, ακόμα ακολουθώ την ομάδα και την ελληνική Σούπερ Λίγκα γενικότερα.

Κάθε χρόνο, ο ΟΦΗ και η κάθε ομάδα, περνάνε δύσκολες φάσεις. Και κάθε χρόνο διαβάζω τις ίδιες ιστορίες που γράφονται. «Ο Μπούσης πρέπει να ξοδέψει περισσότερα χρήματα. Κανείς δεν ξέρει αν τον νοιάζει ή όχι.» «Κανείς δεν ξέρει αν πρόκειται να πουλήσει την ομάδα και να φύγει. Μπορεί να φύγει. Ότι δεν νοιάζεται για την ομάδα».

Υπάρχουν δύο βεβαιότητες που οι άνθρωποι φαίνεται να ξεχνούν. Πρώτον, κανείς στην ιστορία του ΟΦΗ δεν έχει βάλει το ποσό χρημάτων που έχει βάλει ο ξάδερφός μου. Δεύτερον, αν δεν τον ένοιαζε η ομάδα, τότε γιατί φέρνει νέους παίκτες κάθε μεταγραφική περίοδο; Γιατί προσέλαβε τον Μηνά Λυσάνδρου, έναν από τους πιο σεβαστούς ανθρώπους στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Αν δεν τον ένοιαζε, γιατί επιστρέφει πάλι πίσω ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Ελλάδα, αφήνοντας πίσω την αυτοκρατορία που έχτισε και πληρώνει για τον ΟΦΗ;

Και όλη αυτή η αρνητικότητα δεν προέρχεται από τα Μέσα ενημέρωσης της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης. Προέρχεται από το Ηράκλειο, όπου οι άνθρωποι θα έπρεπε να ευχαριστούν τον Θεό και να ανάβουν ένα κερί για τον ξάδερφό μου, γιατί αν δεν ήταν αυτός, ο ΟΦΗ θα έπαιζε στην τρίτη κατηγορία, ή θα ανήκε σε κάποιο λαμόγιο.

Αγαπώ τους ανθρώπους στην Κρήτη. Αγαπώ τον ΟΦΗ. Μου λείπει κάθε μέρα. Και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο Μιχάλης Μπούσης νιώθει ακριβώς το ίδιο.

Πρέπει να θυμόμαστε ότι η θετική ενέργεια γεννά επιτυχία. Χρειαζόμαστε περισσότερο από αυτό σε δύσκολους καιρούς.

Εύχομαι να σας δω στο «Γεντί Κουλέ» σύντομα.

Μόνο ΟΦΗ!

Με σεβασμό και αγάπη,

Άντζελο Παλυβος»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.