«Πάμε για το επόμενο»!

20:33 | 18/03/2018

Ο Μανώλης Παματθαιάκης έδωσε μέσω του «capitano.gr» το σύνθημα για την άνοδο του Ηροδότου στη Football League.

Ο Ηρόδοτος γιορτάζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως η δουλειά δεν έχει τελειώσει… Ακολουθούν τα μπαράζ για την άνοδο στη Football League. Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης, αφού συνεχάρη τους πάντες για την προσπάθειά τους, ξεκαθάρισε ότι το συγκρότημά του, με πίστη στις δυνάμεις του, πάει για να πραγματοποιήσει το μεγάλο του όνειρο.

Ο έμπειρος τεχνικός είπε: «Συγχαρητήρια στον κ. Σωκιανό και τη διοίκηση του για τη φιλοσοφία του και το πλάνο τους από το ξεκίνημα της περιόδου. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου. Στον Ανδρέα Ξυδάκη, τον Λευτέρη Κοσμαδάκη και τον Φανούρη Πατηνιώτη για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν σε όλους τους τομείς. Συγχαρητήρια φυσικά και στο συγκλονιστικό κόσμο μας, που μας πίστεψε. Ήταν κοντά μας και στα άσχημα αποτελέσματα του καλοκαιριού και στον αποκλεισμό από το κύπελλο.

Όταν άρχισε το πρωτάθλημα κανείς δεν το περίμενε και νομίζω ότι θα περάσουν πάρα πολλά χρόνια για να επαναληφθεί κάτι παρόμοιο. Έχει, όμως, αξία το ότι όπως και τότε έτσι και τώρα εμείς το πιστεύουμε. Πάμε να κάνουμε και το επόμενο. Δε φοβόμαστε κανένα».   

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.