«Πετάει» ευκαιρίες και βαθμούς ο αυτοκαταστροφικός ΟΦΗ!

ΟΦΗ

Τρίτη σερί ισοπαλία (1-1 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο) για τον ΟΦΗ που «πετάει» άσκοπα βαθμούς!

Και Γκλάζερ και Μεγιάδο και Γκαγέγος και Μπάκιτς έβαλε στην αρχική ενδεκάδα ο Νταμπράουσκας και μπορεί στην αρχή του ματς ο Παναιτωλικός να σόκαρε τον ΟΦΗ, στη συνέχεια όμως φάνηκε πόσο σωστή ήταν η επιλογή του Λιθουανού, με έναν επιθετικό ΟΦΗ να βγαίνει εύκολα μπροστά, να φτάνει εύκολα στην περιοχή των γηπεδούχων και να δημιουργεί φάσεις με πολλούς παίκτες.

Βέβαια για να τα δούμε αυτά, είδαμε πρώτα τον ΟΦΗ να δέχεται ακόμη ένα χαζό γκολ, μετά από στημένο και να κυνηγά το σκορ από το 10ο λεπτό.


Στη συνέχεια, όμως, σοβαρεύτηκε και άρχισε να βγάζει αντίδραση, φτάνοντας στο 21ο λεπτό στο 1-1 με γκολ του Λουίζ Φελίπε, ο οποίος ήταν αυτός που ξεκίνησε ιδανικά την αντεπίθεση για το γκολ.

Ο ΟΦΗ στη συνέχεια έγινε το αφεντικό του ματς και είχε φάσεις για την ανατροπή, βάζοντας δύσκολα στον Παναιτωλικό, ο οποίος μετά το 1-1 είχε παθητικό ρόλο μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ ξεκίνησε το ίδιο δυνατά, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες για να φτάσει στην ανατροπή. Το δοκάρι και ο Καπίνο γλίτωσαν τον Παναιτωλικό από βέβαια γκολ, με τον ΟΦΗ να είναι άτυχος.

Ο ΟΦΗ έχασε απίστευτες ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το ματς. Στη συνέχεια ο Παναιτωλικός βελτιώθηκε -μετά τις αλλαγές- και ανέβασε την απόδοσή του απειλώντας αυτός για το δεύτερο γκολ. Στα τελευταία λεπτά, μάλιστα, οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες, με τον Μπάουμαν να σώζει τον ΟΦΗ στη φάση με τον Ντουάρτε στο 79ο λεπτό.

Στα τελευταία λεπτά ο Νταμπράουσκας έχασε με τραυματισμό τον Φελίπε, βάζοντας στη θέση του τον Τοράλ, κάνοντας άκρως επιθετικό τον ΟΦΗ με την ταυτόχρονη παρουσία και των Νέιρα-Μοσκέρα.

Αμφότερες οι ομάδες έψαξαν το δεύτερο γκολ, αλλά το 1-1 δεν άλλαξε κι έγραψε την ιστορία της αναμέτρησης, με τον ΟΦΗ να χάνει για τρίτο σερί ματς βαθμούς.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γκάμπριελ Σούρερ): Καπίνο, Μαυρίας (58΄ Λιάβας), Μαλής, Ντουάρτε, Τορεχόν, Πέρες, Μπαλντασάρα, Χουάνπι (52΄ Ξενιτίδης), Βοΐλης (52΄ Σενγκέλια), Ντίαζ (52΄ Ντουάρτε), Ζοάο Πέδρο (88΄ Καρέλης).

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μπάουμαν, Λάρσον, Πασαλίδης (70΄ Λαμπρόπουλος), Γκαγέγκος (70΄ Μοσκέρα), Βούρος, Καρώ, Θοράρινσον (70΄ Αμπαντά), Φελίπε (84΄ Τοράλ), Μεγιάδο, Γκλάζερ (78΄ Νέιρα), Μπάκιτς.


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.