Παναθηναϊκός: Ανοικτή πρόταση σε Κυριάκο Παπαδόπουλο

18:45 | 06/06/2020

Aνοικτή πρόταση ύψους 200.000 ευρώ έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός στον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο οποίος συμμετέχει στις προπονήσεις του τριφυλλιού την τελευταία εβδομάδα.

Η παρουσία του είχε συζητηθεί αρκετές εβδομάδες πίσω ανάμεσα στη διοίκηση, τον Τσάβι Ρόκα και το τεχνικό επιτελείο. Είχαν συμφωνήσει να τον τσεκάρουν έχοντας στο βάθος του μυαλού τους ακόμη και τη μεταγραφή του.

Για την αξία του δεν τίθεται λόγος. Το ζήτημα έχει να κάνει με την αγωνιστική κατάσταση, καθώς οι τραυματισμοί άφησαν πολλά σημάδια πάνω του. Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει ανοικτή πρόταση στον Κυριάκο Παπαδόπουλο ακόμη και για μονοετές συμβόλαιο ύψους 200.000 ευρώ.

Του έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι δεν είναι σε θέση να προσφέρει περισσότερα χρήματα κι ότι θα ήθελε να τον έχει στην ομάδα για να τον βοηθήσει να κάνει κι αυτός ένα restart στην καριέρα του.

Δεν έχει απαντήσει ακόμη στην ανοικτή πρόταση του Παναθηναϊκού. Στο τριφύλλι γνωρίζουν ότι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς, αλλά είναι μια επιλογή χαμηλού ρίσκου από την οποία μπορούν να βγουν όλοι κερδισμένοι.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.