Παναθηναϊκός: Συνεχίζει κανονικά στην EuroLeague

16:31 | 22/06/2020

Το χρονικό μίας αναμενόμενης... παραμονής, έφτασε στο τέλος του.

Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει κανονικά στην EuroLeague και αυτό διότι ο μοναδικός τρόπος για να αποχωρήσει από τη διοργάνωση είναι η αποπληρωμή της προβλεπόμενης ρήτρας.

Μπορεί οι «πράσινοι» να είχαν ζητήσει επίσημα την αποχώρησή τους από την EuroLeague με σχετική επιστολή στις 11 Ιουνίου ωστόσο το εμπόδιο της ρήτρας αποδείχθηκε απροσπέλαστο για τους «πράσινους».

Στο Δ.Σ. ο Παναθηναϊκός έθεσε εκ νέου το θέμα της αποχώρησης, ωστόσο δεν άλλαξε τίποτα μετά και την απάντηση των 10 υπολοίπων ομάδων. Όπερ και σημαίνει ότι το «τριφύλλι» θα βρεθεί κανονικά στην EuroLeague και της σεζόν 2020-21.

Να σημειωθεί ότι στο περιθώριο της τηλεδιάσκεψης, ο ισχυρός άνδρας της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σιμόν Μιζράχι, έκανε... παρατήρηση στον Παναθηναϊκό εξηγώντας ότι με το πωλητήριο των 25 εκατομμυρίων ευρώ αυτομάτως η ομάδα υποτιμάει το προϊόν, το οποίο -όπως είπε- αξίζει πολύ περισσότερα!

"Απορρίφθηκε το αίτημα του Παναθηναϊκού να μεταβιβάσει την άδειά του, εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν δόθηκε καμία εγγύηση από τον σύλλογο για την εκπλήρωση όλων των σχετικών δεσμεύσεων απέναντι στις υπόλοιπες 10 αδειοδοτημένες ομάδες της EuroLeague. Οι σύλλογοι επανέλαβαν τη δήλωση που είχε εκδοθεί στις 12 Ιουνίου" αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο euroleague.net.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.