Πανηγύρισαν την πρόκριση και μετά κατάλαβαν ότι έκαναν.... λάθος!

11:30 | 30/05/2022

Οι πανηγυρισμοί κράτησαν λίγο

Το φινάλε στην Β' Ισπανίας ήταν συναρπαστικό καθώς πολλά κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά των αγώνων, όσον αφορά την πρόκριση στα πλέι οφ αλλά και την απ' ευθείας άνοδο. Στο ματς της Οβιέδρο με την Ίμπιζα, η Οβιέδο ήθελε νίκη αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να προκριθεί στην 6αδα, η νίκη ήρθε στο φινάλε (3-2), όμως οι πληροφορίες που ήρθαν αρχικά από τα άλλα ματς δεν ήταν σωστές!

Αρχικά, οι παίκτες της Οβιέδο έγιναν ένα κουβάρι και άρχισαν να πανηγυρίζουν για τη συμμετοχή τους στα playoffs ανόδου έχοντας την πληροφόρηση πως η Τζιρόνα είχε δεχτεί γκολ από την Μπούργος, σε παιχνίδι που τους αφορούσε άμεσα.

Σύντομα όμως οι πανηγυρισμοί βγήκαν ξινοί. Οι παίκτες ενημερώθηκαν πως υπήρξε παραπληροφόρηση, στο άλλο ματς δεν υπήρχε γκολ και το τελικό 0-0 άφηνε την Οβιέδο εκτός μπαράζ. Οι εκφράσεις στα πρόσωπα των παικτών, μόλις είδαν με τα μάτια τους στα κινητά τους το τελικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι που επηρέαζε και τη δική τους μοίρα, ήταν χαρακτηριστικές.

Θυμίζουμε ότι Αλμερία και Βαγιαδολίδ εξασφάλισαν απευθείας την άνοδό τους στη La Liga, ενώ Λας Πάλμας-Τενερίφη και Έιμπαρ-Τζιρόνα είναι τα δύο ζευγάρια των μπαράζ, οι νικητές των οποίων θα διεκδικήσουν το τρίτο και τελευταίο εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.