Πανηγυρισμοί τέλος, τώρα Παναχαϊκή

10:30 | 07/03/2018

Κανείς δεν στέκεται πλέον στον Εργοτέλη στη νικηφόρα αναμέτρηση με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό καθώς ακολουθεί το δύσκολο και επίσης κρίσιμο ματς με την Παναχαϊκή στο Παγκρήτιο την Πέμπτη (8/3) στις 5:00.

Άπαντες στον Εργοτέλη γνωρίζουν πως για να έχει τη δέουσα αξία το σημαντικό «διπλό» στα Περιβόλια, θα πρέπει να συνδυαστεί με νίκη και επί της Παναχαϊκής, κάτι που αν γίνει αναμένεται να φέρει υπό προϋποθέσεις την ομάδα πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και να διατηρήσει την καλή ψυχολογία που υπάρχει πλέον. 

Μετά την αποθεραπεία της Τρίτης (6/3) για όσους ήταν βασικοί στα Χανιά, όλοι οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν σήμερα για πρώτη φορά ενόψει της αναμέτρησης της 20ης αγωνιστικής. Αμφίβολοι παραμένουν και πάλι οι Μπούζας και Μαζουλουξής, με τον πρώτο να έχει ενοχλήσεις στη μέση και τον διεθνή αμυντικό μόλυνση σε δάκτυλο του ποδιού. 

Και οι δύο θα φανεί στην τελευταία προπόνηση αν θα μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τους, όμως το πλέον πιθανό είναι να προστατευθούν ενόψει της συνέχειας. Στον αντίποδα των προβλημάτων, η επιστροφή Λαδά, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και τίθεται και πάλι στη διάθεση του προπονητή του. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Κατσιμήτρου όμως στους δύο τελευταίους αγώνες που έπαιξε και κράτησε το μηδέν, ενδεχομένως να τον διατηρήσουν στο αρχικό σχήμα και να μείνει στον πάγκο ο Λαδάς.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.