Πανιώνιος κατά Παπαβασιλείου: «Αντιεπαγγελματικό αυτό που έκανε»

07:58 | 21/02/2020

Πυρά κατά του Νίκκι Παπαβασιλείου από τον πρόεδρο του Πανιωνίου.

Παρελθόν αποτελεί από τον Πανιώνιο ο Νίκκι Παπαβασιλείου. Ο πρώην προπονητής του Εργοτέλη έχει πρόταση από την Γουάντι Ντέγκλα ενώ όπως τονίζουν από τον Πανιώνιο, κανείς δεν ήξερε το ταξίδι του στην Αίγυπτο, με τον πρόεδρο Χρήστο Δάρα να μιλάει για ''αντιεπαγγελματική'' συμπεριφορά μετά το διαζύγιο των δύο πλευρών.

Όπως δήλωσε, μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Ιστορικού στην ''Livesport'':

«Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσει. Σ' αυτό το παιχνίδι παίζουμε τη χρονιά μας. Η κοινή γνώμη δεν είναι υπέρ του. Εάν ήθελε να αποχωρήσει, ας το έκανε πολύ πιο νωρίς, όταν είχε ατυχή αποτελέσματα. Αποχώρησε παραμονές ενός αγώνα που για μας είναι όλη η χρονιά. Άφησε μία ομάδα μέσω της οποίας αναδείχτηκε και τον έμαθε ο κόσμος. Ήταν άκομψο να έχει ήδη πάει στην Αίγυπτο και να μιλήσει με άλλη ομάδα. Δεν είχε ενημερώσει κανέναν».

Όσο για τα παράπονα που έκανε ο Παπαβασιλείου ότι δεν του δόθηκε δυνατότητα ενίσχυσης: «Φθηνή δικαιολογία. Οκτώ σερί ήττες έκανε, τώρα το θυμήθηκε; Στη 17η ομάδα της Αιγύπτου θα έχει μεταγραφές; Ήρθες, σε έμαθε ο κόσμος, επαγγελματικά και μόνο δεν αποχωρείς λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι της χρονιάς. Όταν φύγει από την Αίγυπτο, οι πόρτες συνεργασίας με ομάδες της Superleague στενεύουν, γιατί ο κόσμος δεν ξεχνά. Άκομψο και αντιεπαγγελματικό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επαφές Παπαβασιλείου με Γουάντι Ντέγκλα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.