Πάνω από 1.500 παιδιά στο 10ο Παιδικό τουρνουά Ποδοσφαίρου του Δήμου

SMS
10:50 | 07/06/2023

Αυλαία… έριξε την Κυριακή 4 Ιουνίου το 10ο Παιδικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου, που διοργάνωσε ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Όλα τα παιχνίδια της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκαν στο κεντρικό και βοηθητικό γήπεδο του Παγκρήτιου Σταδίου, με τους μικρούς ποδοσφαιριστές να έχουν την ευκαιρία να αγωνίζονται σε ένα στάδιο Ολυμπιακών προδιαγραφών και σε πραγματικό χορτάρι.

Όλες οι ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά πέρα από την όμορφη εμπειρία πήραν και αναμνηστικές πλακέτες, τι οποίες και έδωσαν οι Αντιδήμαρχος Ηρακλείου αρμόδιο σε θέματα αθλητισμού και Πρόεδρο της Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ, Κωνσταντίνος Βαρδαβάς και ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, Γεώργιος Πιτσούλης.

Στην ομιλία του, ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Κώστας Βαρδαβάς τόνισε τη βαρύτητα που δίνει ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ στις αθλητικές δράσεις που αφορούν μικρά παιδιά και τη συνέπεια της Δημοτικής Αρχής να προσφέρει άθληση και ψυχαγωγία στις μικρές ηλικίες .

ΑΠΟΝΟΜΕΣ-1.jpeg#asset:454387ΑΠΟΝΟΜΕΣ-4.jpeg#asset:454388


Ο υπεύθυνος υλοποίησης του προγράμματος, Σωτήρης Συνάνης στον απολογισμό του τουρνουά, ενημέρωσε ότι έλαβαν μέρος 20 σύλλογοι με 96 ομάδες, με παιδιά ηλικίας από 5 έως και 12 ετών ενώ πραγματοποιήθηκαν πάνω από 90 παιχνίδια, με συνολικό αριθμό αθλητών 1.500.

Στη συνάντηση, παραβρέθηκαν, τα υπηρεσιακά στελέχη, Γιώργος Γαυγιωτάκης, Γιώργος Καβουσανός, Νίκος Δελατόλας και Βάνα Γαλυφιανάκη.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΔΟΠΑΦΜΑΗ: ''Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους.Ευχαριστούμε όλους όσους συντέλεσαν για την επιτυχημένη διοργάνωση του τουρνουά, διαιτητές, ιατρούς , σωματεία και γονείς.''

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.