Πάνοπλος για μια ακόμα νίκη

15:54 | 10/02/2018

Δίχως απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη ενόψει Αιγινιακού.

Με στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, η οποία θα τον σταθεροποιήσει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ο Εργοτέλης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αιγιακό, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. 

Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, καθώς πέραν του Λαμπάκη έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του, υγιείς και ετοιμοπόλεμους. Εκτός αποστολής έμειναν ο Μπρούς και ο Οικονόμου, μολονότι αμφότεροι έχουν κανονικά δικαίωμα συμμετοχής, όμως κρίθηκε πως δεν είναι ακόμα στον αγωνιστικό ρυθμό που θέλει ο προπονητής. 

Η τελευταία προπόνηση έγινε το πρωί του Σαββάτου (10/2) στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου και μετά το της ανακοινώθηκε η 18άδα, την οποία αποτελούν οι: Λαδάς, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Ροβίθης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπουτσάκης, Ιατρούδης, Καίπερς, Σταματάκος, Βογιατζής, Μπούζας Κατσιμήτρος, Έφορντ, Αγγελόπουλος και Πάτας.

Η αποστολή αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικός θα μεταβεί στο Αιγίνιο, ενώ με την αντίστροφη διαδρομή, θα επιστρέψει στο Ηράκλειο τη Δευτέρα (12/2) το πρωί, οπότε και θα γίνει η πρώτη προπόνηση της εβδομάδας. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.