Φιάσκο στις Σέρρες για τον ΟΦΗ!

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ «πέταξε» ευκαιρίες, ο Νταμπράουσκας δεν βοήθησε και ήρθε το «ναυάγιο» στις Σέρρες (2-1 από τον Πανσερραϊκό).

O Nταμπράουσκας επέλεξε επιθετική ενδεκάδα για τις Σέρρες με τους Τοράλ, Ριέρα και Ντίκο να ξεκινούν βασικοί. Αυτό φάνηκε στα πρώτα λεπτά όταν ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος του Πανσερραϊκού, παίρνοντας μάλιστα προβάδισμα στο σκορ στο 16ο λεπτό.

Συγκεκριμένα, με δημιουργό τον Τοράλ, με καταπληκτική κάθετη πάσα και εκτελεστή τον Ριέρα, ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στις Σέρρες και έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του.

Πάνω, όμως, που ο Ομιλος είχε τον έλεγχο και έψαχνε το δεύτερο γκολ, οι γηπεδούχοι βρήκαν την ισοφάριση στο 24' με τον Χατζηστραβό. Ο μέσος των γηπεδούχων έκανε το ένα-δύο με τον Μασαρίποφ και το σουτ με το δεξί στο αριστερό παραθυράκι του Μπάουμαν για το 1-1, κόντρα στη ροή του αγώνα.

Το γκολ των γηπεδούχων άλλαξε την εικόνα, ο Πανσερραϊκός απείλησε ακόμα τρεις φορές για την ανατροπή, σε αντίθεση με τον ΟΦΗ που μετά το 1-1 είχε προβληματική εμφάνιση πετώντας στα σκουπίδια ό,τι είχε κάνει στην αρχή.

Στο δεύτερο μέρος ο Τοράλ αποχώρησε στο 48' με πρόβλημα τραυματισμού και ο Νταμπράουσκας έριξε στη θέση του τον Λουίς Φελίπε. Η Κρητική ομάδα μπήκε δυνατά και έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες για το 1-2 με τους Ριέρα και Γκαγέγος και τον Νταμπράουσκας να... χτυπιέται δικαιολογημένα στον πάγκο με την ατυχία και την αστοχία της ομάδας του.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και ο ΟΦΗ έψαχνε το γκολ είτε στην κανονική του ροή είτε από στημένο. Φάσεις έκανε και πατούσε περιοχή, αλλά το 1-1 δεν άλλαζε και η αγωνία μεγάλωνε.

Στο 86' ήρθε η... τραγωδία για τον ΟΦΗ με το πέναλτι του Καρώ στον Άλεξισιτς που έδωσε ο διαιτητής Παπαπέτρου αφού πρώτα η φάση ελέγχθηκε στο VAR. Ο Σάββας Μούργος ανέλαβε την εκτέλεσή του και ο Πανσερραϊκός έφτασε στην ανατροπή.

Η αντίδραση του Νταμπράουσκας ήταν καθυστερημένη βάζοντας στο ματς Νέιρα και Μοσκέρα, αφού πρώτα ο Πανσερραϊκός το γύρισε. Ο Λιθουανός προπονητής έκανε λανθασμένη διαχείριση, θα μπορούσε από το 1-1 να προχωρήσει σε τονωτικές «ενέσεις» στην ενδεκάδα για να πάρει το τρίποντο, αν' αυτού είδε την ομάδα του να... ναυαγεί λίγο πριν το φινάλε και να μη παίρνει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας!

Ο ΟΦΗ «πέταξε» ευκαιρίες και βαθμούς στις Σέρρες και ηττήθηκε 2-1 από τον Πανσερραϊκό, ο οποίος μείωσε τη διαφορά από την Κρητική ομάδα στο -1 και με ματς λιγότερο!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν, Ντανκερλούι (90’ Δεληγιαννίδης), Αυλωνίτης, Μπέργκστρομ, Πηλέας (77’ Πεταυράκης), Χατζηστραβός, Μορέιρα, Στάικος, Τομάς (70’ Μούργος), Μασαρίποφ (77’ Γούλερι), Άλεκσιτς (89’ Κολομπίνο).

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μπάουμαν, Μαρινάκης, Tοράρινσον, Βούρος, Καρώ (90’ Μοσκέρα), Πασαλίδης, Μεγιάδο (90’ Γκλάζερ), Γκαγέγκος, Ριέρα (90’ Νέιρα), Τοράλ (48’ Λουίζ Φελίπε), Ντίκο.


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.