Ο Μπάκιτς κράτησε όρθιο τον ΟΦΗ

ΟΦΗ

Ο Μπάκιτς με δύο γκολ έσωσε στις Σέρρες τον ΟΦΗ (2-2) που πλήρωσε πάλι τα λάθη του. Προκλητικός ο διαιτητής Φωτιάς.

Αυτό που είδαμε στο πρώτο ημίχρονο στις Σέρρες ήταν όλος ο ΟΦΗ της φετινής χρονιάς. Μία ομάδα που θα μπορούσε να προηγείται στο σκορ, αλλά βρέθηκε πίσω δύο φορές πληρώνοντας τα αμυντικά της λάθη.

Αλεξιτς, μετά από εκπληκτική μπαλιά του Τόμας, στο 22ο λεπτό και Μπετανκόρ στο 33' με κεφαλιά, μετά από φάουλ του Ουάρντα (το οποίο ειρήσθω εν παρόδω μόνο ο Φωτιάς είδε), πλήγωσαν τον ΟΦΗ, ο οποίος ήταν καλύτερος από τους γηπεδούχους, ισοφάρισε με τον Μπάκιτς στο 27ο λεπτό (με πέναλτι που χρειάστηκε διπλή προσπάθεια για να σκοράρει), είχε φάσεις για να προηγηθεί, αλλά τελικά τα έκανε... μούσκεμα και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο.

Ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που ξεκίνησε δυνατά, αλλά ο Όμιλος ισορρόπησε, ανέβασε την απόδοσή του και πίεσε, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα βρέθηκε στο 2-1 από δικά του λάθη. Τι 'χες Γιάννη, τι 'χα πάντα...

Στο δεύτερο μέρος ο Φωτιάς φρόντισε να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα κλείνοντας στα μάτια σε πεντακάθαρη αποβολή του Μορέιρα για σκληρό φάουλ στον Τοράλ. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ και δη ο Δέλλας έγιναν έξαλλοι και με το δίκιο τους, αλλά ο Φωτιάς αγνόησε προκλητικά τη δεύτερη κίτρινη στον ποδοσφαιριστή του Πανσερραϊκού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΟΦΗ είχε την μπάλα και την ευκαιρία με τον Τοράρινσον και τελικά βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με δημιουργό τον Μοσκέρα, που είχε μπει λίγο νωρίτερα και εκτελεστή με πανέμορφο γκολ τον Μπάκιτς, στο 75ο λεπτό.

Μετά το 2-2 αμφότερες οι ομάδες έψαξαν το τρίτο γκολ, αλλά το παιχνίδι έγινε πιο κλειστό και οι παίκτες πιο προσεκτικοί με αποτέλεσμα το σκορ να μείνει έως τέλους. Ο ΟΦΗ, πάντως, στο φινάλε είχε μία καλή φάση με τον Μπάκιτς για την ανατροπή και το πρώτο του εφετινό διπλό το οποίο ούτε τώρα ήρθε.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.