Απόδραση του ΟΦΗ από τις Σέρρες!

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ πήγε να βγάλει τα μάτια του, αλλά πήρε το διπλό στις Σέρρες με τον Φούντα στο 89' να γράφει το 2-3!

Αν υπάρχει κάτι που να περικλείει όλη την εικόνα του φετινού ΟΦΗ, αυτό είναι το πρώτο ημίχρονο στις Σέρρες. Ο Ομιλος προηγήθηκε 0-2 κόντρα στον Πανσερραϊκό, αλλά κατόρθωσε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να πάει στην ανάπαυλα έχοντας χάσει το προβάδισμα.

Ο Πανσερραϊκός όχι μόνο συνήλθε, όχι μόνο απάντησε, αλλά στο τέλος του πρώτου μέρους ισοφάρισε 2-2 ρίχνοντας στο καναβάτσο την Κρητική ομάδα, που έβγαλε τα μάτια της με τα ίδια της τα χέρια!

Μόλις στο 8ο λεπτό με αρχοντική κεφαλιά μέσα στην περιοχή, μετά από κόρνερ, ο Μπρεσάν άνοιξε το σκορ και στο 26' ο Νους, μετά από ωραία ενέργεια του Σαλσέδο, έκανε το 0-2. Κάπου εκεί ήρθε η κατάρρευση, αφού δύο λεπτά μετά ο Μπετανκόρ μείωσε σε 1-2.

Το γκολ αυτό έφερε τον Πανσερραϊκό να πιέζει και τον ΟΦΗ να χάνει τον προσανατολισμό του στο γήπεδο. Και επειδή η μπάλα τιμωρεί, στο 45' ο Φαρές, ο παίκτης που δημιουργούσε συνεχώς μπελάδες στην άμυνα των φιλοξενούμενων, έκανε το 2-2!

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ διόρθωσε τα κακώς κείμενα και συνήθε. Δεν άφησε τον Πανσερραϊκό να γίνει επικίνδυνος και μπροστά δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες.

Τέσσερις το σύνολο, τόσες ήταν οι μεγάλες ευκαιρίες που έκανε σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Όμιλος, με κορυφαία αυτή του Σενγκέλια, ο οποίος με εξουδετερωμένο τον γκολκίπερ των γηπεδούχων πλάσαρε άουτ.

Ο ΟΦΗ ήταν επικίνδυνος μπροστά, βρήκε κενούς χώρους, αλλά η αποτελεσματικότητα ήταν αυτή που έπαιξε ρόλο, αφού το γκολ δεν ερχόταν παρά τις μεγάλες φάσεις.

Η λύτρωση ήρθε στο 89ο λεπτό. Ο Νους κέρδισε πέναλτι και ο Ταξιάρχης Φούντας από την ασπρη βούλα ευστόχησε για το 2-3, χαρίζοντας τη μεγάλη νίκη στον ΟΦΗ μέσα στις Σέρρες. Μία δίκαιη νίκη με τον ΟΦΗ να «αυτοκτονεί» στο πρώτο ημίχρονο βγάζοντας τις γνωστές του παθογένειες, αλλά στο δεύτερο κυριάρχησε και με το τρίποντο αυτό έφτασε τους 11 βαθμούς σε 7 αγωνιστικές.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Χουάν Φεράντο): Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης (90΄ Χατζηστραβός), Μπέργκστρομ (81΄ Καρασαλίδης), Ντάβιντσον, Φάρες, Στάικος, Λιάσος (64΄ Ζελέν), Χαντάκιας (64΄ Ουαγκέ), Τέρζιτς (46΄ Ντέλετιτς), Τόμας, Μπετανκόρ.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Μπάκιτς (73΄ Φούντας), Μπαΐνοβιτς, Καραχάλιος (73΄ Αποστολάκης), Νους, Σενγκέλια (+90΄ Σίλβα), Σαλσίδο (87΄ Γιουνγκ).


TO LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.