​Πάντα στα υπόψιν της ΑΕΚ ο φαν Βέερτ

15:18 | 31/08/2022

Η ΑΕΚ έχει στην ατζέντα της 6 περιπτώσεις επιθετικών που έχουν προκριθεί από το αρμόδιο επιτελείο, ένας εκ των οποίων είναι και ο Εκουμπάν της Τζένοα, για τον οποίο έγινε επίσημη κρούση, δίχως να υπάρχει επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να επανέλθει για την περίπτωσή του, ωστόσο φαίνεται ότι αντιμετωπίζει δυσκολίες με παίκτες που κοιτάζει και ανήκουν σε άλλες ομάδες.

Εντός της λίστας είναι και ο Τόμας Φαν Βέερτ του Βόλου, ένας παίκτης που εκτιμάται ιδιαίτερα από τους ανθρώπους της ομάδας και για τον οποίο δεν έχει αντίρρηση ο Ματίας Αλμέιδα, ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται για επιθετικό που δεν θα έχει την απαίτηση να είναι μόνιμα βασικός, αλλά θα κάθεται και στον πάγκο δίχως να προκαλείται αναταραχή.

Αν δεν προχωρήσει με κάποιον που είναι ψηλότερα στη λίστα από τον Ολλανδό, τότε η ΑΕΚ θα αναμένεται να μπει στο... παρασύνθημα με τον ιδιοκτήτη του Βόλου Αχιλλέα Μπέο, με τον οποίο έχει ήδη υπάρξει προκαταρκτική συζήτηση. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ.

Πηγή: Sport24

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.