ΠΑΟΚ-Γκαρσία... πανδαισία!

21:50 | 05/11/2020

Ένας εντυπωσιακός, στο δεύτερο μέρος, ΠΑΟΚ διέλυσε με 4-1 την Αϊντχόφεν στην Τούμπα

Στο ντεμπούτο του Πάμπλο Γκαρσία στην Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός, επικράτησε 4-1 της ολλανδικής ομάδας με ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο και πανηγύρισε την πρώτη τη νίκη μετά από 3 αγωνιστικές στη φάση των ομίλων του Europa League.

Από το πέναλτι του Ζάχαβι στο 21ο λεπτό μέχρι την ισοφάριση του Σβαμπ στο 47' μεσολάβησε ένα διάστημα που ο ΠΑΟΚ δεν άξιζε να είναι πίσω στο σκορ, χωρίς ωστόσο να είναι ιδιαίτερα απειλητικός.

Κάπου εκεί, όμως, γύρισε ο διακόπτης και σε διάστημα λιγότερο των 20 λεπτών το 0-1 έγινε 4-1 από έναν καταιγιστικό, στο δεύτερο μέρος, ΠΑΟΚ. Στο 47' ο Σβαμπ έκανε το 1-1, στο 56' ο Ζίβκοβιτς το έφερε τούμπα, στο 58' ο Τζιόλης με ωραίο γκολ έκανε το 3-1 και στο 66ο λεπτό ο Ζίβκοβιτς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το εντυπωσιακό 4-1!

Ο Δικέφαλος έφτασε πλέον τους 5 βαθμούς, μετά από δύο ισοπαλίες και μία νίκη (στο άλλο ματς του ομίλου η Γρανάδα νίκησε την Ομόνοια 2-0).

Η βαθμολογία του ομίλου του ΠΑΟΚ:

Γρανάδα 7

ΠΑΟΚ 5

Αϊντχόφεν 3

Ομόνοια 1

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης (71' Λύρατζης), Σβαμπ, Ελ Καντουρί (81' Τσιγγάρας), Ντούγκλας Αουγκούστο, Αντρίγια Ζίβκοβιτς (84' Μουργκ), Μπίσεσβαρ (46' Τζόλης), Τσόλακ (46' Σβιντέρσκι).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.