ΠΑΟΚ-Γόρτυς σε «πόλεμο»!

13:30 | 23/03/2019

Διαστάσεις... πολέμου έχει πάρει η κόντρα των δύο ομάδων με αφορμή την απόφαση για το μεταξύ τους ματς.

Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ για την αναμέτρηση της προηγούμενης Κυριακής που διεκόπη, δικαίωσε την ομάδα του Κρουσώνα και έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις στη Γόρτυνα.

Οπως αναφέρει η σχετική απόφαση, που δέχθηκε με χαρά ο ΠΑΟΚ, η αναμέτρηση θα συνεχιστεί κανονικά από το σημείο της διακοπής. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο πρόεδρος της Γόρτυνας, Βαγγέλης Γαρεφαλάκης παραιτήθηκε και με επιστολή του προς την ΕΠΣΗ αναφέρεται με σκληρά λόγια, ενώ με ανακοίνωσή της η Γόρτυς αφήνει να εννοηθεί πως θα φτάσει ακόμα και στην ΕΠΟ για τη δικαίωσή της.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το Α.Σ. ΓΟΡΤΥΣ σέβεται την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΗ για την υπόθεση του αγώνα της ομάδας μας με τον ΠΑΟΚ αν και τη θεωρεί πέρα για πέρα τουλάχιστον άδικη αλλά και αναμενόμενη μετά τα όσα έγιναν από την Κυριακή μέχρι κι εχθές αργά. Το Α.Σ. ΓΟΡΤΥΣ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του και καλεί τα μέλη του σε Γ.Σ. αύριο μετά το πέρας του αγώνα της ομάδας μας με το Τυμπάκι, προκειμένου να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις του.

Σύντομα νεότερα. Να μας περιμένετε!»

Θυμίζουμε ότι στην αναμέτρηση της προηγούμενης Κυριακής, που είχε διακόψει ο διαιτητής Νικολακάκης στο ημίχρονο, τραυματίστηκε ο ποδοσφαιριστής Φραγκιαδάκης των φιλοξενούμενων από ρίψη ενός πλαστικού κυπέλλου με καφέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η απόφαση για το ΠΑΟΚ-Γόρτυς

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚρουσώνα μετά την απόφαση

Το ξέσπασμα του προέδρου της Γόρτυνας

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.