ΠΑΟΚ: Κατήγγειλε Σιαμπάνη και Αρη στην Επιτροπή Δεοντολογίας

11:17 | 21/01/2021

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ καταγγελία κατά του Μάριου Σιαμπάνη και της ΠΑΕ Άρης, αλλά και αίτημα διερεύνησης για την εμπλοκή της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι «ασπρόμαυροι» προχώρησαν στην πρώτη καταγγελία τους προς τις αρμόδιες αρχές για τη φερόμενη απόπειρα δωροδοκίας, επαναλαμβάνοντας πως θα ακολουθήσουν κι άλλες καταγγελίες «εις βάρος όλων όσοι προσπάθησαν να μας εμπλέξουν στην πλεκτάνη χειραγώγησης αγώνα», όπως σημείωσαν χαρακτηριστικά.

Το πρωί της Τετάρτης (20/1) οι νομικοί της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησαν σε καταγγελία κατά του Μάριου Σιαμπάνη και της ΠΑΕ Άρης, για το γεγονός πως ο Έλληνας τερματοφύλακας των «κίτρινων» δεν ενημέρωσε τις Αρχές εντός 48 ωρών, όπως προβλέπει ο κανονισμός, για τη φερόμενη απόπειρα δωροδοκίας πριν από την αναμέτρηση Άρης-ΠΑΟΚ (1-0).

Παράλληλα, από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ κατατέθηκε αίτημα διερεύνησης για το πώς αρκετές από τις πληροφορίες της συγκεκριμένης υπόθεσης περιήλθαν σε γνώση της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, πριν καταγγελθούν επίσημα στις Αρχές.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.