ΠΑΟΚ - Λέφσκι: Όλα ή τίποτα στην Τούμπα

10:00 | 28/07/2022

Τα πάντα προκειμένου να πάρουν την πρόκριση στον γ' προκριματικό του Europa Conference League, καλούνται να κάνουν στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Στην «καυτή» Τούμπα ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 από την Λέφσκι και να πάρει αυτός την πρόκριση, στον γ'προκριματικό γύρο του Europa Conference League. (20.30 - Novasports Prime)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δοκίμασε διάφορα πρόσωπα σε συγκεκριμένες θέσεις, κυρίως από το κέντρο και μπροστά. Μάλιστα, ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, προκειμένου να αλλάξει η εικόνα του ΠΑΟΚ, ως προς τη δημιουργία και την επίθεση κατά κύριο λόγο.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται νίκη με τουλάχιστον 2 γκολ διαφορά για να φέρει τα πράγματα στα ίσα και 3 για πάρει την πρόκριση από την κανονική διάρκεια του αγώνα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες δοκιμές του Λουτσέσκου αυτοί που θα κρατήσουν φανέλα βασικού σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι είναι ο Κοτάρσκι στην εστία, Ίνγκασον και Κάργας στο κέντρο της άμυνας, Ράφα Σοάρες στο αριστερό άκρο της. Επίσης θα ξεκινήσει βασικός και πάλι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, πιθανότατα ο Ντάντας στο "δέκα" και ο Άντριγια Ζίβκοβιτς στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.