ΠΑΟΚ μπορείς!

23:57 | 22/09/2020

Ο ΠΑΟΚ έχασε στη Ρωσία, αλλά έμεινε ζωντανός ενόψει ρεβάνς

Η ήττα από την Κράσνονταρ με 2-1 στο πρώτο ματς των πλέι οφ του Champions League όχι μόνο δεν είναι καταδικαστική για την ελληνική ομάδα, αλλά τον κρατά ολοζώντανο στο όνειρο των ομίλων του Champions League, ενόψει της ρεβάνς της Τούμπας την επόμενη εβδομάδα.

Στο πρώτο μέρος, ο Πέλκας έχασε πέναλτι στο 7', αλλά εξιλεώθηκε στο 33' μετά από την εξαιρετική συνεργασία Γιαννούλη-Ζίβκοβιτς και το όμορφο πλασέ για το 0-1.

Στο 39', όμως, ο Γιαννούλης έκανε πέναλτι στον Καμπελά, ο Κλάεσον εκτέλεσε εύστοχα και διαμόρφωσε το 1-1 του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι με τον Ελ Καντουρί, αλλά ένα διάστημα πίεσης των γηπεδούχων ήταν αρκετό για να... προκαλέσει ζημιά, με τον Καμπελά στο 71' να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Δικέφαλος πίεσε κι αυτός με τη σειρά του στο χρόνο που έμενε, αλλά το 2-1 δεν άλλαξε και όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό της Τούμπας.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Κρέσπο, Γιαννούλης, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Πέλκας (79′ Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς, Τζόλης (84′ Σφιντέρσκι).

Κράσνονταρ: Σαβόνοβ, Ραμίρες, Κάιο, Σορόκιν, Πετρόβ, Καμπέλα (81′ Ούτκιν), Όλσον, Βιλένα, Κλάεσον, Βάντερσον (86′ Σουλεϊμάνοφ), Μπεργκ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.