Κατήφορος για τον ΟΦΗ: Μία από τα ίδια και βαριά ήττα στην Τούμπα

ΟΦΗ

Απογοήτευσε ξανά ο ΟΦΗ και συνετρίβη 4-0 από τον ΠΑΟΚ. Ο Μπάουμαν απέκρουσε δύο πέναλτι.

Ο ΟΦΗ πήγε στην Τούμπα πιο οργανωμένος, καλύτερος ανασταλτικά και με θάρρος μπροστά θέλοντας να αιφνιδιάσει τον ΟΦΗ. Με σύμμαχο τον τρομερό Μπάουμαν, ο οποίος στο 23ο λεπτό απέκρουσε πέναλτι του Σβαμπ, ο Όμιλος στεκόταν καλά, αλλά λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους ήρθε η... κατάρρευση.

Στο 39ο λεπτό ο Ντεσπόντοβ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στην Τούμπα και δύο λεπτά αργότερα ο Αμπντούλ Ραχμάν Μπαμπά έκανε το 2-0 για τον Δικέφαλο του Βορρά. Και κάπως έτσι η υποφερτή εμφάνιση του ΟΦΗ κατέληξε στον κάλαθο των αχρήστων και όλα τελείωσαν πριν καν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο!

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο τρομερός Μπάουμαν έπιασε και δεύτερο πέναλτι, νικώντας τον Σαμάτα με το πόδι.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ έκανε διαχείριση αγώνα και δυνάμεων και δεν φόρτσαρε. Ο ΟΦΗ ήταν αυτός που προσπάθησε να φορτσάρει και να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο για να φτιάξει φάσεις.

H πρώτη καλή φάση του ΟΦΗ στο ματς καταγράφηκε στο 70ο λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Νέιρα δοκίμασε το πόδι του, με τον Κοτάρσκι να πέφτει και να αποκρούει. Στη συνέχεια ο Μοσκέρα σούταρε επίσης εκτός περιοχής, αλλά ήταν άστοχος.

Στο 89' ήρθε το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ με τον Μάρκος Αντόνιο να διαμορφώνει το 3-0 και στο 92' ο ανοιχτός ΟΦΗ που έψαχνε το γκολ της τιμής έδωσε την ευκαιρία στον Δικέφαλο να βρει ξανά χώρους και με τον Τόμας να φτάσει στο τελικό και βαρύ 4-0.

Ο ΟΦΗ έμεινε με την... προσπάθεια και γνώρισε την τρίτη σερί ήττα με τον Μελ στον πάγκο. Μάλιστα, ο Ομιλος δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα τρία ματς με τον Ισπανό τεχνικό!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Τρόοστ-Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ (76’ Μεϊτέ), Τσιγγάρας (66’ Οζντόεφ), Κωνσταντέλιας (66’ Τάισον), Μουργκ (86’ Μάρκος Αντόνιο), Ντεσπόντοφ, Σαμάτα (76’ Τόμας).

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν, Λάρσον, Αμπάντα, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Μπάκιτς (62’ Μόσκερα), Μεγιάδο, Νέιρα (74’ Ντίκο), Τοράλ, Ριέρα (62’ Θοράρινσον), Λουίζ Φελίπε.


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.