ΠΑΟΚ - ΟΦΗ: Η μετάδοση και το κόστος

11:44 | 05/02/2020

Πόσο κοστίζει η υπηρεσία του PAOK TV για το Κυριακάτικο παιχνίδι (18.00) - τρόπος και κόστος για του φιλάθλους

Για πρώτη φορά την εφετινή σεζόν, οι φίλαθλοι του ΟΦΗ θα κληθούν είτε να πληρώσουν την νέα πλατφόρμα του ΠΑΟΚ η οποία δείχνει τις εντός έδρας αναμετρήσεις του ''Δικέφαλου του Βορρά'', είτε να βρεθούν σε κάποια καφετέρια που θα έχει το επαγγελματικό πακέτο.

Μάλιστα, αυτή είναι η 3η διαφορετική πλατφόρμα μέσα από την οποία θα δει κάποιος τα φετινά ΠΑΟΚ - ΟΦΗ. Είχαν προηγηθεί, το παιχνίδι του α' γύρου στο Γεντί Κουλέ (Novasports), οι δύο αναμετρήσεις του Κυπέλλου (Cosmote tv) και την Κυριακή... έρχεται η 3η συνδρομητική πλατφόρμα (PAOK TV)

Πως θα δείτε το παιχνίδι

Το PAOK TV θα μεταδώσει την αναμέτρηση, όπως συμβαίνει με όλα τα φετινά παιχνίδια του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει την υπηρεσία από το επίσημο site του PAOK TV, πληρώνοντας είτε μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας, είτε έσω Paypal. Σημαντικό: Ο κάθε λογαριασμός έχει δικαίωμα να είναι συνδεδεμένος ταυτόχρονα σε μία μόνο συσκευή.

Οι τιμές στο ΠΑΟΚ - ΟΦΗ

Όπως έχει ανακοινωθεί από την αρχή της χρονιάς, όσον αφορά την υπηρεσία pay per view (κόστος ανά παιχνίδι), το ΠΑΟΚ TV όρισε το κόστος σε όλα τα παιχνίδια της χρονιάς.

Στα ντέρμπι η τιμή ήταν στα 7,99 ευρώ ενώ στα υπόλοιπα παιχνίδια, μεταξύ αυτών και η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ την Κυριακή (18.00), το κόστος είναι στα 4,99. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας λειτουργεί support στο tv@paokfc.gr & call center (+30 2310954099) από τις 09:00 ως τις 21:00».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η βαθμολογία της Super League

Έτσι θα γίνουν τα πλέι οφ και πλέι άουτ

Η «μάχη» των πλέι οφ: Οι δύο «τελικοί» του ΟΦΗ

Χωρίς Τσιλιανίδη στην Τούμπα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.