ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Σύσκεψη ΕΠΟ-Αστυνομίας για τον αριθμό των εισιτηρίων του τελικού

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ εξασφάλισαν την παρουσία τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, σε μία αναμέτρηση η οποία βάσει προκήρυξης είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 21 Μαϊου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η ΕΠΟ ήθελε να γνωρίζει όσο το δυνατόν νωρίτερα τους δύο φιναλίστ, αυτός ήταν άλλωστε κι ο λόγος που ζήτησε από τη Super League να γίνουν αυτή την εβδομάδα οι δεύτεροι ημιτελικοί, προκειμένου να έχει αρκετό χρόνο για την άρτια διοργάνωση του μεγάλου παιχνιδιού.

Το πρώτο και ίσως το πιο σημαντικό ζήτημα που καλείται να λύσει η ομοσπονδία αφορά τον αριθμό των οπαδών των δύο ομάδων που θα επιτραπεί να δώσουν το παρών στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Για αυτό τον λόγο η ομοσπονδία αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τους επιτελείς της Ελληνικής Αστυνομίας, συζητώντας ποια θα μπορεί να είναι η μέγιστη δυνατή χωρητικότητα.

Από την πλευρά της ΕΠΟ ο στόχος είναι να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή πληρότητα και να γίνει μία ποδοσφαιρική γιορτή μέσα σε ωραία ατμόσφαιρα, κάτι που αποτελεί και πρόθεση της κυβέρνησης.

Ωστόσο, το σχέδιο της Ελληνικής Αστυνομίας για την ομαλή διεξαγωγή του τελικού και κυρίως την χωρίς επεισόδια κοινή παρουσία οπαδών των δύο ομάδων, κάτι που αποτελεί τον μεγάλο στόχο, θα είναι αυτό που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό ποιος μπορεί στο τέλος να είναι ο αριθμός των εισιτηρίων που θα μοιραστούν στις δύο ομάδες.

Σε αυτή την πρώτη συνάντηση δεν έχει γίνει ακόμα ξεκάθαρο αν θα κληθούν να δώσουν το παρών και εκπρόσωποι των ομάδων ή αν αυτό αναμένεται να συμβεί σε επόμενη σύσκεψη, καθώς μέχρι τον τελικό όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές θα κάτσουν αρκετές φορές στο ίδιο τραπέζι.

Παράλληλα με το μείζον θέμα της παρουσίας του κόσμου στον τελικό του Κυπέλλου, η ΕΠΟ ξεκινάει σταδιακά από αύριο να τρέχει τις απαραίτητες διαδικασίες για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις που θα αφορούν τον τελικό καθώς και όλα τα υπόλοιπα διαδικαστικά για τη διοργάνωση, ενώ μεταξύ άλλων το επόμενο διάστημα σε συνεργασία και με τον τηλεοπτικό πάροχο της Cosmote Tv θα οριστικοποιηθεί και η ώρα διεξαγωγής του μεγάλου αγώνα την 21η Μαϊου.

Πηγή: SDNA

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.