Παπαβασιλάκης για σήμα και ΛΟΑΤΚΙ: «Κι έναν άνθρωπο να επηρεάσουμε θετικά, είναι κέρδος»

15:39 | 07/06/2021

Ο εμπορικός διευθυντής του ΟΦΗ, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, μίλησε για την κίνησή της κρητικής ΠΑΕ και το ιδιαίτερο μήνυμα στήριξης προς την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ

Αντιδράσεις, θετικές και αρνητικές προκάλεσε η άξια αναφοράς κίνηση της ΠΑΕ ΟΦΗ να ντύσει στα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας το σήμα της ομάδας, περνώντας παράλληλα το μήνυμα ότι όλοι πρέπει να αισθάνονται αγαπητοί και αποδεκτοί. Με αφορμή την κίνηση αυτή, ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, μίλησε για την κίνησή τους στο Bovary.gr.

Όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Για εμάς είναι μια φυσική εξέλιξη που αφορά την κοινωνική μας ευθύνη, ως ομάδα. Δεν αποτελεί έκπληξη για όσους παρακολουθούν την συμπεριφορά και τις δράσεις του ΟΦΗ. Αφορά ένα πολύ σημαντικό, κοινωνικό θέμα σχετικά με τη βία και τις διακρίσεις που υφίσταται η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα. Πιστεύουμε ότι οι ποδοσφαιρικές ομάδες, που έχουν μεγάλη επιρροή στον κόσμο, εκτός από την αγωνιστική τους ευθύνη, έχουν και κοινωνική ευθύνη. Και αυτό το υλοποιούμε με συνέπεια. Όλο αυτό που έγινε χθες και θα συνεχιστεί με άλλες δράσεις, είναι η φυσική συνέχεια και εξέλιξη των πραγμάτων. Μπορεί αυτό να αποτελούσε ταμπού ως τώρα στον χώρο του ποδοσφαίρου, που είναι στερεοτυπικά ανδρικός. Ο ΟΦΗ βραβεύτηκε πέρυσι για τις κοινωνικές του δράσεις και τις ευαισθησίες αλλά και ως «Club of the year» στα Sports Marketing Awards 2020, τα ετήσια βραβεία marketing και επικοινωνίας του δίνονται στις ομάδες. Αυτό δεν το κάνουμε για την έκπληξη αλλά για την ουσία. Κάνοντας το καλό, κι έναν άνθρωπο να επηρεάσουμε θετικά, είναι κέρδος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποθέωση για τον ΟΦΗ στα social media

Το πολύχρωμο σήμα του ΟΦΗ και η κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.