Παπαβασιλάκης: «Νέες ιδέες και λύσεις»

19:07 | 18/01/2021

Ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, θα είναι ένας εκ των ομιλητών στο Front Runners in Sports Management 3.0, όπου θα αναφερθεί στις αλλαγές στην αθλητική βιομηχανία, μέσω των επαγγελματικών του εμπειριών.

H αθλητική βιομηχανία διανύει φάση μεγάλων αλλαγών. Η πανδημία του κορονοϊού έχει σαρώσει τα πάντα, όμως ο ολοένα και αναπτυσσόμενος αυτός κλάδος θα πρέπει να βγει ακόμη πιο δυνατός και να αρπάξει τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται. Η "συνταγή" για την επιτυχία και την πρόοδο είναι η δημιουργικότητα.

Το διαδικτυακό συνέδριο Front Runners in Sports Management 3.0 που διοργανώνει η πολυβραβευμένη ActiveMedia Group μαζί με το Sports Management Society του Deree - Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδας από την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου έως το Σάββατο 23 Ιανουαρίου έρχεται για να φωτίσει όλες τις πτυχές του αθλητικού management στην Ελλάδα.

Κρίσιμα ερωτήματα που αφορούν την αλληλεπίδραση αθλητισμού, οικονομίας και marketing θα απαντηθούν στο Front Runners in Sports Management 3.0, καθώς ειδικοί και προσωπικότητες του αθλητισμού θα δώσουν τα "φώτα" τους μέσω των δικών τους γνώσεων και εμπειριών.

Ένας από αυτούς είναι ο Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, ένας έμπειρος επαγγελματίας στο χώρο του αθλητικού marketing με πολλές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια. Ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ θα περιγράψει το success story του ιστορικού συλλόγου της Κρήτης, ο οποίος βρέθηκε ένα βήμα πριν από την χρεοκοπία, όμως μέσω σημαντικών βημάτων και με άξονα την οργάνωση και την καινοτομία κατάφερε να αναγεννηθεί.

Έτσι, ο ΟΦΗ αναδείχθηκε ως το "Αθλητικό club της Χρονιάς" για το 2020 στα Sports Marketing Awards, συγκεντρώνοντας συνολικά έξι βραβεία φανερώνοντας πως με την κατάλληλη τεχνογνωσία και την εφαρμογή ενός σωστού business plan, μπορεί να υπάρξει εξέλιξη, ακόμη και από το μηδέν.

Ο Λεωνίδας Παπαβασιλάκης έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει του σεμιναρίου, προϊδεάζοντάς μας για τα σημαντικά θέματα που θα θιχτούν, τα οποία αφορούν τον τρόπο ενσωμάτωσης νέων ιδεών και λύσεων στην αθλητική βιομηχανία.

"Είναι τιμή μου να είμαι ομιλητής, ανάμεσα σε άλλους εξαιρετικούς ειδικούς και επαγγελματίες στον αθλητισμό στο Front Runners in Sports Management 3.0. Ενώ αντιμετωπίζουμε τις πιο σημαντικές αλλαγές στην αθλητική βιομηχανία από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, με ακόμη άγνωστες επιρροές, εμείς που δουλεύουμε στον αθλητισμό, αλλά και για τον αθλητισμό, πρέπει να ενσωματώσουμε νέες ιδέες και λύσεις. Ανυπομονώ να συναντήσω τους συμμετέχοντες και τους μαθητές στο συνέδριό σας" , αναφέρει στο σύντομο μήνυμά του ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Πηγή: sport24.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.