Παπαβασιλείου: «Φανταστική η εμπειρία στην Γουάντι Ντέγκλα, στην Ελλάδα επικρατεί το κουτσομπολιό»

10:45 | 15/04/2021

Ο πρώην προπονητής του Εργοτέλη και της Γουάντι Ντέγκλα μίλησε αναφορικά με την παρουσία του στην ομάδα της Αιγύπτου

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου έφυγε τον Ιανουάριο από την Γουάντι Ντέγκλα του Μάγκεντ Σάμι και σε συνέντευξη του στο Μetropolis 95.5 μίλησε για την παρουσία του στην ομάδα της Αιγύπτου αλλά και για το προπονητικό του μέλλον, μεταξύ άλλων

Οι αναφορές του στην συνέντευξη:

Για την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Αιγύπτου: «Ήταν μία φανταστική εμπειρία παρά τις συνθήκες που είχαν δημιουργηθεί λόγω του κορωνοϊού και τις απαιτήσεις των αγώνων, που ήταν συνεχόμενοι καθώς και ο τρόπος που έπρεπε να γίνει η προετοιμασία, καθώς πίεζε ο χρόνος. Ήταν μία πολύ ωραία στιγμή σε ένα ωραίο πρωτάθλημα με πολύ καλούς παίκτες. Κάθε πρωτάθλημα και κάθε διοργάνωση κάνει τον προπονητή ακόμα πιο καλό και έξυπνο, καθώς πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται πρόσωπα, καταστάσεις, ποδοσφαιριστές ακόμα και τα media. Είναι πολύ σημαντικό για έναν προπονητή να δουλέψει σε πολλές χώρες για να δει και άλλους τρόπους λειτουργίας, κουλτούρες και πραγματικά στην Αίγυπτο όπου και ήμουν έχουν τρέλα με το ποδόσφαιρο, ενώ στην Ελλάδα επικρατεί το κουτσομπολιό».

Ενώ για το μέλλον του, σημείωσε: «Πάντα με ενδιαφέρει η Ελλάδα σαφώς, αλλά θέλω με καθαρό μυαλό να αποφασίσω το επόμενο πρότζεκτ με οποίο θα ασχοληθώ, ενώ έχω προτάσεις και από την Αίγυπτο ξανά»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.