Παπαδάκης: «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για το ποδόσφαιρο του Ρεθύμνου»

10:15 | 08/08/2019

Τι δήλωσε ο πρόεδρος της Ρεθυμνιώτικης ομάδας για την συμμετοχή της ομάδας στη Γ' Εθνική

Η ΑΕ Μυλοποτάμου δε δήλωσε συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και την θέση της παίρνει ο Ρεθυμνιακός. 

Ο πρόεδρος της ομάδας, Κωστής Παπαδάκης τρέχει ήδη τις διαδικασίες για να προλάβει η ομάδα να είναι έτοιμη για το νέο πρωτάθλημα ενώ δήλωσε στο rethymnosports.gr ότι ο σύλλογος είναι έτοιμος γι αυτή την πρόκληση

«Μπροστά σε αυτή την πρόκληση δεν μπορούσαμε να πούμε όχι. Είμαστε μια ιστορική ομάδα από το κέντρο της πόλης, όπου έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα είμαστε υποχρεωμένοι να φανούμε αντάξιοι. Να εκπροσωπηθεί ξανά το κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου στις Εθνικές κατηγορίες.

Βέβαια, η απόφαση μόνο εύκολη δεν ήταν αφού σε μικρό χρονικό διάστημα χρειάζεται να τρέξουν πολλά ζητήματα για να εμφανιστεί έτοιμος ο Ρεθυμνιακός να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της νέας μεγαλύτερης κατηγορίας. Βελτιώσεις στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της Σοχώρας, ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, αλλά και του τεχνικού επιτελείου, μα το σημαντικότερο ο κόσμος της πόλης του Ρεθύμνου να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια.

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για το ποδόσφαιρο της πόλης του Ρεθύμνου να επιστρέψει και να αναρριχηθεί, μετά από 7 χρόνια ανομβρίας, που έχει να δει ομάδα σε Εθνική κατηγορία. Τότε ήταν πάλι ο Ρεθυμνιακός, ο οποίος είχε αγωνιστεί τελευταία φορά σε Εθνική κατηγορία εκπροσωπώντας το κλεινών άστυ.

Αποτελούσε ανάγκη για όλους μας να επιστρέψει μια ομάδα από το κέντρο της πόλης στις Εθνικές κατηγορίες και εμείς σαν Ρεθυμνιακός, αναλογιζόμενοι την ιστορική βαρύτητα του ονόματος μας, αναλαμβάνουμε αυτή την ευθύνη», τονίζει ο πρόεδρος του Ρεθυμνιακού και συνεχίζει.

Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε κοντά μας όλο το Ρέθυμνο στα αρκετά που πρέπει να γίνουν. Να ξέρετε η απόφαση να αγωνιστούμε στην Γ’ Εθνική δεν ήταν καθόλου εύκολη, αφού υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες που πρέπει να ξεπεραστούν.

Σημαντική παράμετρος είναι το γήπεδο της Σοχώρας, όπου θα κινηθούμε άμεσα σε συνάντηση με το Δήμαρχο Ρεθύμνου για να τεθούν επί τάπητος όλες οι βελτιωτικές εργασίες που μπορούν να γίνουν, ώστε το ιστορικό γήπεδο μας, να αποτελεί μια φιλόξενη έδρα για όλους.

Παράλληλα σε συνεργασία με τον προπονητή μας Νίκο Καραδάκη, βγαίνουμε αμέσως στην αναζήτηση 3-4 ποδοσφαιριστών για να ενισχύσουμε το έμψυχο δυναμικό μας, αλλά και να πλαισιωθεί ο ίδιος στο τεχνικό επιτελείο, με ένα γυμναστή και ένα προπονητή τερματοφυλάκων.

Βασικό μέλημα μας φυσικά ξέχωρα από αυτή τη διαδικασία, παραμένει η οργάνωση και ακόμη καλύτερη λειτουργία της Ακαδημίας μας, ώστε η ομάδα μας να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ΑΕΜυλοποτάμου αποσύρεται από τη Γ' Εθνική

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.