Παπαδόπουλος: «Εγώ πηγαίνω σε ομάδες που πρωταγωνιστούν, αξιόλογος άνθρωπος ο Ροκάκης»

21:00 | 09/06/2022

O Nίκος Παπαδόπουλος μίλησε για το «διαζύγιο» με τα Χανιά, στο δικό του μέλλον, αλλά και στα πολλά προβλήματα που έχουν οι ομάδες στη Super League 2.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5, τόνισε:

«Πολλοί αυτή την εποχή είμαστε χωρίς δουλειά και αναζητούμε την επόμενη ομάδα μας. Κοινή συναινέσει λύσαμε τη συνεργασία μας με τα Χανιά. Από τους πιο αξιόλογους προέδρους που έχω δουλέψει στην προπονητική μου καριέρα. Αυτή η κατηγορία δεν έχει έσοδα και ο ίδιος είχε κάνει μία ομάδα να πρωταγωνιστεί όμως δεν θα μπορέσει να συνεχίσει αυτό το εγχείρημα και τη νέα χρονιά και θα στήσει άλλη ομάδα με άλλους στόχους και βλέψεις και εγώ κατάλαβα τον προβληματισμό του και έτσι αποφασίσαμε από κοινού να λύσουμε τη συνεργασία μας. Εγώ πηγαίνω σε ομάδες που πρωταγωνιστούν και κάνουν πορεία πρωταθλητισμού.

Ο πρόεδρος των Χανίων, Αντώνης Ροκάκης, είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και επιχειρηματίας και κανείς δεν έχει παράπονο. Ο άνθρωπος αποφάσισε μετά τις αλλαγές στο Πρωτάθλημα ότι δεν μπορεί να ξοδεύει άλλο τόσα πολλά χρήματα. Δεν είναι μόνο το πρόβλημα των Χανίων, είναι πρόβλημα όλων των ομάδων. Παίζεις ένα Πρωτάθλημα 34 αγώνων για να ανέβει μόνο ο ένας και ο δεύτερος να παίξει μπαράζ. Είναι και θέμα Πολιτείας αυτό που συμβαίνει. Όταν οι ομάδες ήταν λιγότερες, οι ΠΑΕ είχαν παραπάνω έσοδα και είχε πιο ενδιαφέρον το Πρωτάθλημα. Τώρα, δεν υπάρχουν έσοδα και θα το πληρώσουν οι επαγγελματίες. Πρέπει να δουν σοβαρά την δομή του Πρωταθλήματος».

Για το μπαράζ μεταξύ Λαμίας και Βέροιας:

«Το μέλλον τους παίζουν Λαμία και Βέροια που κάνουν τόσο καιρό μόνο προπονήσεις, ούτε φιλικό δεν μπορούσαν να παίξουν. Είναι πολύ δύσκολο για τους δύο προπονητές των δύο ομάδων να κρατήσουν τους παίκτες σε εγρήγορση λόγω της μεγάλης αποχής».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.