Παπαδόπουλος: «Καταφέραμε κάτι που φαινόταν απίστευτο»

09:36 | 30/04/2018

Ο… πρωτεργάτης της επιτυχίας ανόδου του ΟΦΗ στη Super League Νίκος Παπαδόπουλος, μίλησε για αυτήν, για το «μυστικό της», αλλά και για το μέλλον του Ομίλου.

Με έκδηλη την ικανοποίηση για την επίτευξη του στόχου, ο προπονητής του ΟΦΗ αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έγινε και κατάφερε η ομάδα του να πετύχει κάτι που όπως είπε φαινόταν απίστευτο στα μέσα της χρονιάς.

Αναφέρθηκε στο στόχο που υπάρχει πλέον και είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ για τον ίδιο και το μέλλον του στον ΟΦΗ τόνισε πως είναι κάτι που θα συζητηθεί τις επόμενες ημέρες με τη διοίκηση.

Αρχικά ο ικανότατος προπονητής στις δηλώσεις του στο αεροδρόμιο, ανέφερε: «Δεν έχει έρθει το φινάλε βέβαια ακόμα, αλλά αυτό που θέλαμε το εξασφαλίσαμε και ήταν η άνοδος. Είναι μεγάλη χαρά για όλους όσοι είναι κοντά στην ομάδα, τους παίκτες, τους φιλάθλους, τη διοίκηση. Μέσα από τις δυσκολίες καταφέραμε κάτι που κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος φαινόταν απίστευτο.

Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι πάντα υπερήφανος και αυτό που θέλει είναι να βλέπει την ομάδα του να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζει. Είναι μεγάλη και η χαρά η δική μου που νιώθουν όλοι υπερήφανοι για την ομάδα τους. Πλέον στόχος μας είναι η πρώτη θέση, γιατί εκεί πρέπει να είναι πάντα ο ΟΦΗ.

Ο χαρακτήρας των παικτών η βοήθεια του κόσμου που πάντα στήριζε αυτήν την προσπάθεια, ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές ήταν σημαντικά στοιχεία, που έδειξαν το μέταλλο που έχει αυτή η ομάδα. Αν ήταν άλλη θα είχε διαλύσει. Η χαρά μας τώρα θα είναι να πάρουμε και το πρωτάθλημα».

Ερωτηθείς για την «επόμενη ημέρα» και το μέλλον του ίδιου στην ομάδα, ο Νίκος Παπαδόπουλος απάντησε: «Θα το συζητήσουμε από αύριο και θα δούμε, δεν έχω να πω κάτι άλλο πάνω σε αυτό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΟΦΗ δεν θα πρέπει να ξαναπέσει στα ίδια λάθη που έκανε τα προηγούμενα χρόνια και να ξαναβρεθεί στην ίδια κατάσταση. Εμένα μου είναι λίγο δύσκολο να πανηγυρίζω για άνοδο από τη Β’ Εθνική στην Α’».

Δηλώσεις έκανε κατά την άφιξη της ομάδας και ο Μανόλης Μπολάκης, ο οποίος είπε: «Μας κάνει χαρούμενους όλους η παρουσία των φιλάθλων στο αεροδρόμιο, οι κόποι μιας χρονιάς δώσανε χαρά στον κόσμο. Γίναμε οικογένεια μέσα από τα προβλήματα, τέλος καλό όλα καλά. Στόχος να πάρουμε το πρωτάθλημα, είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα χθες».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.